Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשתית בזק

ספק בזק בינלא

טלפון אינטרנטי 012

יום חמישי בערב חדל האינטרנט

ניתוק כל עמדת המחשב מהחשמל לכמה דקות אפילו כולל הרמקולים :) והחזרת החשמל לא פתרו הבעיה

יום שישי חייגתי לספקית, תקליט: ״מיקומך בתור 21!, המתנה משוערת 37 דקות!!״

ניתקתי וכמעת פירסמתי את הבית למכירה ביד2 (אבל לא היה לי אינטרנט...)

מאחר והחיגן נמצא במתאם השיחות של 012 החלטתי לנסות את מזלי איתם

(חוויות קודמות איתם ברמה של הוט, כרגע הקוו איתם הוא ללא תשלום - שיחות נכנסות בלבד וחינם ל012)

7:50 דקות המתנה, סביר מבחינתי צחצחתי שיניים בזמן זה.

נציג אדיב, כמה בדיקות, ״נראה שהבעיה בכלל בתשתית/בספקית ולא במכשור שלנו״

העלה תוך דקה את נציג הספקית על הקו (לי זה היה אמור להיות 21 דקות המתנה לפני כן)

כמה בדיקות, ״נראה שהבעיה בתשתית, המודם לא מסתנכרן״

הספקית ירד מהקו, נציג 012 העלה בשניה את בזק, עוד נציג אדיב שבטח גם אותו היה לוקח לי איזה 20~ דקות להשיג, הוא קבע איתם שיגיעו יום ראשון 8:00 בבוקר ויתקשר חצי שעה לפני כן״

יום ראשון, התקשר הטכנאי ואמר שאין צורך לחכות לו

סידר משהוא בארון תקשורת שבחוץ ואמר שהוא בדק מול הספקית שיש חיבור בקצב העברה תקין.

לשם שינוי הרגשתי שסופסוף מישהוא קיבל פה שרות כמו שצריך משלושת הגורמים המעורבים בנושא אחד

- נציג 012 שיחק אותה עם האדיבות, מקצועיות וקיצור תהליכים, חסך לי המתנות מיותרות

- בזק בינלא גם כן יצאו יפה שלפחות הם עונים מהר לנציגי החברות האחרות המתחרות

- בזק עצמם הפתיעו שהם זמינים בהתראה של יום.

ושוב, אדיבות, כולם היום אדיבים.

מה שנציג אחד שהוא בורג קטן במערכת גדולה יכול לעשות לתדמית שאולי 500000 שח פרסומות בפריים טיים לא יקנו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ושוב, אדיבות, כולם היום אדיבים.

מה שנציג אחד שהוא בורג קטן במערכת גדולה יכול לעשות לתדמית שאולי 500000 שח פרסומות בפריים טיים לא יקנו

שמע- אני שומע פה סיפור על כמה חברות וותיקות שמפחדות מהתחרות העזה שיש היום בשוק ומבריחת לקוחות.

עובדה, מאז שהתחיל הבלגאן בסלולר, אני משיג נציג של רשת הירבוע הכתום תוך דקות ולא תוך עשרות דקות (סביב 40 בכל פעם שניסיתי, לפעמים מענה "הירבוע שלום מדברת ש..." וניתוק, ושוב מתקשר ושוב המתנה של 40 דקות).

לפני שנתיים כשהייתה לי בעייה באינטרנט, נחש מה?

נשארתי בלי אינטרנט למשך כמעט 3 שבועות.

"זה לא אשמתינו שאין לנו תשתית לאינטרנט באיזור שלך".

-אה... אז איך זה עבד קודם?!

"וואלה, לא יודע. על ינשופי דואר מהוגוורטס או משהו כנראה. אין מצב שעבד לך, כי אין לנו תשתית"

-אז למה אני משלם לכם?

"כי אנחנו יותר ממספר אחת!"

-אה, אוקיי, אבל מה לגבי האינטרנט?

"כן! באינטרנט אנחנו יותר ממספר אחת!"

-ומה אני אמור לעשות בינתיים?

"חכה עד שנעבור בעיר שלך להתקנת תשתית MGM (NGM? NMG? TMNT?!) ואז תוכל לגלוש במהירות פי חמש אפילו!"

(תשובה אמיתית למהדרין. אני מתקשר לתמיכה כי אין לי אינטרנט, אומרים לי לחכות חצי שנה עד שנה להרכבת תשתית)

-אני לא רוצה פי חמש. אני רוצה את השתיים וחצי שאני משלם עליהם.

"אי אפשר... אין תשתית"

-(צונזר).

את הבעייה של אין אינטרנט בכלל פתרתי אני, הם אפילו לא שלחו טכנאי. הטכנאי של נזק שחיבר את החוטיאדה אצלי עשה שטות שידעתי לזהות, ולפחות היה לי אינטרנט. צולע, אבל אינטרנט.

עברתי להוט ולא מסתכל אחורה מאז, כבר שנתיים פלוס.

לא חוזר לנזק גם אם ישלמו לי.

בקיצור, היום, כשיש תחרות... המצב נראה אחרת. חבל שזה מה שצריך כדי לגרום לאנשים לפתור בעיות.

מה שכן, אני שמח שלפחות הייתה לך חווייה חיובית איתם!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בסופו של יום, מי שקובע אם הצרכן מקבל שירות איכותי אלו נציגי השירות שנמצאים בפרונט.

אם נפלת על נציגים יעילים שמבינים מה התפקיד שלהם, ויודעים איזה כלים עומדים לרשותם כדי להגיע למטרה - זכית.

באותה מידה יכולת ליפול על נציגה ממורמרת שעונה רק ב"כן" ו-"לא" ובכלל לא מבינה מי ספק, מה הוא מספק, ואיך בכלל היא יוצרת איתו קשר.

סיפורים יש למכביר, החל מחברים שלי שהיו עובדים במוקדים של חברות סלולר, וכשחזרו להיות לקוחות היו נתקלים בנותני שירות לא ממש אינטיליגנטיים, והיו מסבירים להם איך לעשות את מה שצריך.

אני גם יכול להעיד שבמקום עבודתי מידי פעם אני נתקל בלקוחות ממורמרים שקיבלו שירות לא איכותי ממוכר/ת אחר/ת. ומסיקים מסקנות לא נכונות לגבי החברה כולה. כמובן שהם משנים את דעתם ברגע שאני פותח את הפה 8)

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

כנראה שהשיפור הוא רוחבי, גם הוט ממש השתפרו בשנה האחרונה.. זמני המתנה של דקות ספורות וטכנאי שמגיע מהיום להיום..

• תוכן חדש...