Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי מגבר של Rockford Forgate R300-4 ואני רוצה רמקולים שהם מתאימים למגבר אך לא יקרים ממש,אני מחפש משו באיזור 400-500 שקל,בנוסף האם מישו יודע האם יספיק לי רק שני רמקולים אחורים או שאני חייב לסים מגבר או קדמים בנוסף?

תודה מראש

פורסם

התקנת מגבר עולה סכום לא קטן ,אם אין לך תקציב בנסיבות העניין אל תתקין מגבר.

כדי לשמוע טוב בתקציב מינימאלי תצתרך רמקולים קומפוננט מקדימה +6X9 על המגש האחורי.

פורסם

העינין הוא שאישתי קבר קנתה לי מגבר של Rockford ורדיודיסק חדש אז משנשאר זה רמקולים,יש לי תשתית למגבר וחורים לרמקולים...איזה רמקולים לקחת והאם אני חייב סאב או רמקולים קדמים או שמספיק רמקולים אחורים חזקים כדי לתת צליל טוב?

פורסם

אם כך אין בעיה להתקין את המגבר ,בנוגע לשאלה שלך

זה תלוי איך אתה אוהב לשמוע מוזיקה

רמקולים 6X9 לא יתנו לך אותו אפקט כמו סאב.

בכול אופן רמקולים קדמיים קומפוננט אתה חייב השאלה היא אם אתה רוצה

רמקולים אחוריים או סאב מאחור ,אגב בתקציב שצייתה יהיה קשה למצוא סטאפ איכותי.

• תוכן חדש...