Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

את הטיפולים האחרונים לפורד גאלקסי 2008 שברשותי עשיתי במוסך "מעוז" בת"א, שהוא מורשה יבואן

טיפול 15000 עלה 700 ש"ח והיה הזול ביותר שמצאתי, (האם קיבלתי מחיר מופחת לטיפול הראשון בשביל לפתות אותי?)

לפני חצי שנה האוטו לא הניע ומסתבר שהלכה המשאבת דלק, עלות תיקון 4000 ש"ח (משאבה + צמה + משהו)

לפני חודש נקרע הקבל של ההנדברקס עלות תיקון 2200 ש"ח (חייבים להחליף את כל הידית 1400 ש"ח עלות חלק)

הייתי שמח לשמוע את דעתכם על המחירים.

ובעיקר הייתי שמח לקבל המלצות על מוסך אחר לא חייב מורשה יבואן (האוטו מזמן לא באחריות), אבל עם התמחות בפורד

באיזור מרכז תל אביב או פתח תקווה

פורסם

כמובן שמחירי התיקונים מופרזים לכל הדעות,

לגבי הטיפול 15k תעלה את פירוט החשבונית ולפי זה אפשר לקבוע האם המחיר סביר או לא

how it's like to drive :twisted:

פורסם

אישתי מתקשרת אלי עכשיו, יש רעש משמעותי כשמסובבים את ההגה (גם בסיבוב קל), יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?

ואני נזכר שאחרי הטיפול האחרון (הנדברקס) המזגן הפסיק לפעול, האם יכול להיות קשר? רצועות? המנוע אמור להיות זהה למנוע של מונדיאו.

ומהרגע הצורך במוסך מתאים נעשה יותר אקוטי.

אשמח לתגובות

• ספונסר פורום
פורסם

בתל-אביב דבר עם אמנון, מנהל ובעלים של מוסך אמ-הדרך שהוא גם מכונאי ותיק ומקצועי וגם חבר ותיק של כבוד בפורום הזה. הוא ישמח לעזור לך ובמחירים הנמוכים משמעותית מאלו של המוסך המורשה.

בפתח-תקווה פנה אל מוסך היצירה שהוא אמנם לא חבר בפורום אבל גם הוא מקצועי מאוד ויוכל לעזור לך.

לגבי המזגן, יש לבדוק תחילה האם לא חסר גז במערכת ואם חסר לבדוק להיכן ברח הגז.

הרעש מההגה בהחלט יכול לנבוע מרצועה רופפת או מבעיה כלשהיא במערכת המתלים.

פורסם

תודה לעוזרים

האם אין מישהו שברשותו פורד גלאקסי, אס מקס או מונדיאו שיכול להמליץ על מוסך?

בנוסף הרעש מההגה הוא רק ברוורס וזה מין חריקה אבל עמומה יש למישהו רעיון.

אגב אני לא יכול לענות להודעות פרטיות בגלל שאין לי מספיק פרסומים (לא שאני מבין למה כיוונו ככה את הפורום)

שוב תודה לעוזרים

• תוכן חדש...