Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למישהו ניסיון בקניית רכב עם הזרה בהפחתת מס מביטוח לאומי?

אמא שלי היא נכה עם 100% נכות ו75% אי יציבות...

שמעתי שיש גובה פטור ממס שנותנים לבנאדם שהוא עד 80% אי יציבות.

תודה לעוזרים.

פורסם

פרט והסבר מהי "אי יציבות".

על מנת לקבל עזרה מביטוח לאומי אמך צריכה להגיש תביעה לביטוח לאומי לקבלת הטבות במסגרת הסכם הניידות.

לנכות בניידות אין שום קשר לנכות כללית, ויש הרבה נכים שיש להם 100% בנכות כללים ו-0% בניידות.

אם וכאשר אמך תבדק ותמצא זכאית לעזרה בניידות או אז לפי הנתונים שיתקבלו - אוכל לייעץ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
פרט והסבר מהי "אי יציבות".

על מנת לקבל עזרה מביטוח לאומי אמך צריכה להגיש תביעה לביטוח לאומי לקבלת הטבות במסגרת הסכם הניידות.

לנכות בניידות אין שום קשר לנכות כללית, ויש הרבה נכים שיש להם 100% בנכות כללים ו-0% בניידות.

אם וכאשר אמך תבדק ותמצא זכאית לעזרה בניידות או אז לפי הנתונים שיתקבלו - אוכל לייעץ.

למה אני אומר אי יציבות, כי קראתי איזהשהו מאמר אומר שיש הנחה לנכים שיש להם אחוז מסויים של אי יציבות, לכן אמרתי את זה.

כעיקרון היא נחשבת כעיוורת ויש לה תעודת עיוור. ובנוסף המחלה של העיניים שלה גורמת גם לבעיה באוזניים שמצריך אותה ללבוש מכשיר שמיעה אבל זה לא נראה לי הכרחי...

היא מקבלת דמי ליווי לעיוור זה נקרא בסך 700 שקל בערך בחודש.

אז מה אתה חושב עכשיו? יש אפשרות לקבלת הנחה כלשהי?

פורסם

היא עשויה להיות זכאית לתו נכה עקב היותה עיוורת ופטור מאגרת רישוי - שום דבר מעבר לזה :(

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...