Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את הקופון שלהם בגרופון:http://www.groupon.co.il/deals/tel-aviv-iw/SteamMe-C1301115063/16132094

אני לא חושב שהייתי מנקה את פח הרכב עם קיטור. לא יודע עד כמה זה טוב ללקה, ואני מניח שזה מוריד

גם את הוקס, במידה ונעשה כזה לרכב.

השאלה שלי היא לגבי טיול הפנים שלי. פנים הרכב שלנו מלוכלך מאוד, ונראה לי לא רע ב 130 שקל לקבל ניקוי יסודי

של פנים הרכב. השאלה אם יש למישהו נסיון איתם?

פורסם

יאו יא תותח בדיוק בשישי רציתי ללכת אליהם ובונה הבאת פה הורדת מחיר משמעותית חחח

ולפי התמונות שלהם בפייסבוק הם להיט

פורסם
יאו יא תותח בדיוק בשישי רציתי ללכת אליהם ובונה הבאת פה הורדת מחיר משמעותית חחח

ולפי התמונות שלהם בפייסבוק הם להיט

אתה מחסיר פרטים!

להבא נא לצרף תמונות.

אושרי אתה

M-71-cannon-deployed.JPG

וזה הלהיט שהתכוונת?

http://www.youtube.com/watch?v=9yVsFL6oMGE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

לא מכיר אותם , אבל כן מכיר את המכונות והתהליך .

מבחינת פנים זה אידיאלי , מבחינת חוץ זה אמנם מנקה אבל אני נגד (מילת המפתח בקיטור היא חיסכון , או יעילות אם רוצים ליפות אותה , כלומר כמה שפחות חומרים ומים , מה שבהכרח אומר יותר שריטות לא משנה איזה איש מכירות ישכנע אותך שהקיטור משחרר את הלכלוך כמו גזים אחריי חמין) .

כמובן שהכל תלוי ביסודיות של העבודה .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

מבחינה חיצונית קיטור הוא לא סתם דבר מיותר. הוא דבר פוגע.

הוא כמובן פוגע אנושות בשכבות של וקס\אוטם שנמצאות על הרכב. גם אוטמים ווקסים שמתיימרים להיות עמידים לטמפרטורות גבוהות ייפגעו מחום הקיטור.

חוץ מזה, הלכלוך שנמס מהחום ונוזל על הפח מנוגב סתם כך עם מטלית מה שיוצר סווירלים.

דרך מיותרת ופוגעת לשטיפת הרכב.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

פעם אחת שטפתי בחולון בקניון החדש (קומה -4) יצאתי די מרוצה .

קיימת שם חברה אחת אני לא זוכר את השם במידה והולכים תבקשים שרק בחור בשם אזמט יעבוד על הרכב.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

כמו שכתבתי, השאלה שלי היא רק לגבי הפנים אין סיכוי שקיטור ייגע בצבע הרכב שלי.

השאלה היא אם הם מנקים טוב את הפנים, ולכן שאלתי אם מישהו מכיר אותם.

סה״כ נשמע דיל טוב, אבל למדתי בחיים שאין חכם כבעל נסיון. לא בא לי להיות שפן

נסיונות.

פורסם

העלתי פה תמונות מדיטיילנג פנימי שעשיתי אצלם ,תוצאות מעולות!

המחיר הוא מחיר "זנות" ביחס לתמורה שמקבלים. הזדמנות טובה להנות מניקיון יסודי אמיתי.

פורסם

מצדיק כל מילה. הגרופון הזה שווה. הייתי שם אתמול. ביצעתי ניקיון פנימי.

התוצאות מדהימות. הצוות מאוד מקצועי.

ממליץ בחום

Mazda 3 2004

• תוכן חדש...