Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיאסטה 2010 אוטומטית.

מעוניין לבצע בדיקת חורף לרכב, אשמח לקבל המלצה על מוסך מומלץ מורשה פורד, בעיר חיפה והסביבה הקרובה.

רצוי מאוד מבעלי נסיון.

מורשי פורד באיזור מגוריי הם: נעמה, אחים נג'אר, ברק ותל חנן.

בעבר הרכב טופל במוסך סדן בעכו, אך איני מעוניין לנסוע עד לעכו לצורך טיפול.

פורסם
מוסך נעמה טוב, אחי הגדול כבר 7 שנים מטפל שם והוא מבסוט עליהם.

בבעלותו פורד מונדאו 2008

תודה רבה. אשמח לעוד המלצות.

• ספונסר פורום
פורסם

לי יצא לבקר במוסך תל-חנן (מורשה דלק-מוטורס ו-UMI) והוא עשה רושם של מוסך מקצועי מאוד. אינני מכיר את המוסכים האחרים שציינת.

פורסם

אני טיפלתי במוסך בתל חנן פעמיים, פעם אחת היה טיפול רגיל והכול היה בסדר, בפעם השניה היה צורך למצוא תקלה ולתקן אותה ולא הייתי מרוצה מהתיקון

במוסך מירוץ בקרית ביאליק הייתי מאוד מרוצה, קצת יותר רחוק (מחיפה) אבל לדעתי שווה את הנסיעה

פורסם

שמעתי ממכר עוד המלצה על מוסך "נעמה", סיפר שעבר כמה מוסכים בחיפה והסביבה הקרובה ונשאר אצלהם.

נבדוק בשישי הכצעקתה :-) אעדכן.

פורסם
שמעתי ממכר עוד המלצה על מוסך "נעמה", סיפר שעבר כמה מוסכים בחיפה והסביבה הקרובה ונשאר אצלהם.

נבדוק בשישי הכצעקתה :-) אעדכן.

עדכון: הייתי במוסך "נעמה" בשישי, לבדיקת חורף.

הובהר לי ע"י המזכירה, שהבדיקה היא ללא תשלום אך אם יהיה צורך לפרק גלגלים מדובר בעלות של 150 ש"ח.

הסכמתי. כל העמדות היו תפוסות, חכיתי כרבע שעה ולקחו את הרכב.

הרכב נבדק והועלה על הליפט, פורקו הגלגלים ונאמר לי שאצטרך להחליף בקרוב את הדיסקים והרפידות.

אמרתי שבכל מקרה 60K מתקרבים להם, אז אבצע טיפול שיכלול גם את הדיסקים והרפידות.

עדכנתי את מתאם השירות בדבר בעיות שחוויתי עם המערכת המובנת (פעמיים הרמקולים הפסיקו להשמיע צלילים למרות שהמערכת כביכול עבדה) אמר לי ש"אין שום בעיה ואני אעביר את הפנייה לדלק מוטורס בדבר החלפת המערכת".

ביום ראשון בצהרים כבר התקשרו מהמוסך להגיד שהמערכת מחכה לי.

כשבאתי לקחת את הרכב לאחר בדיקת החורף, ושאלתי כמה אני חייב. נאמר לי שכלום. וזה למרות שהמזכירה דאגה להבהיר שאם יפרקו גלגלים יחיבו אותי ב150 ש"ח 8)

מהתרשמות כללית, נראה שהם משתדלים לרצות את הלקוח ועובדים נקי ומסודר. בהחלט אחזור אליהם לטיפול הגדול הקרוב.

• תוכן חדש...