Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , לא מזמן עברתי טסט ואני מחפש אוטו לעצמי .

התקציב הוא באיזור ה60 K (אפשר להציע טיפה יותר, לאיש הקשר שלי יש יכולת מיקוח מעולה :-P )

הדרישות שלי הן כאלה :

סופר מיני\משפחתית קטנה

שנתון 2008 ומעלה

שלא תהיה קלסטרופובית ( אלטו , פיקנטו, i10 וכו') אני בחור לא ממש קטן

עדיפות גדולה לידני

עלות אחזקה זולה יחסית (לא קונצרן VW , שללתי כבר איביזה SC וPOLO יאנג)

עלות ביטוח לא בשמיים (אני יודע שברגע שאני נהג חדש זה כבר בשמיים, אבל שמעתי שיש הרבה רכבים שנחשבים מאוד "גניבים" ויקר לבטח אותם)

צריכת דלק של 13:1 לפחות

מאוד רצוי חיבור AUX\USB

ואחרי כל זה , כוח במידת האפשר בהתחשב בתנאים הנ"ל, עיצוב "צעיר", אבזור של ג'אנטים\ סאן רוף \ מערכת טובה יתקבלו בברכה.

כמו שאמרתי שללתי כבר את האיביזה והפולו , כמו כן גם את הפאביה.

כרגע חשבתי על היונדאי i20 1.6 ידני supreme , אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב , כל נתון אפשרי משימוש אישי אם קיים כאן בפורום. בנוסף אשמח גם לחוות דעת על האופל קורסה החדשה

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

ה-i20 ידני 1.6 ליטר היא מכונית חביבה מאוד, זריזה ומאובזרת. לדעתי אתה קצת לא בכיוון אם אתה מצפה לקבל צריכת דלק של 13 קילומטרים לליטר בנסיעה משולבת. רכב עם מנוע 1,600 סמ"ק שעומד בפקקים לא מגיע לצריכת דלק כזאת, רק בנסיעות שמשלבות גם נסיעות בין עירוניות.

חוות דעת על אופל קורסה החדשה תוכל לקרוא כאן. אם אתה שואל אותי, הרכב לא משהו. סביר, לא משהו מיוחד.

התקציב שלך מאוד בעייתי כי הוא בדיוק באמצע. סופר-מיני ידניות חדשות עולות בערך 70 אלף ש"ח, מכוניות משומשות עולות הרבה פחות. סופר מיני ידניות בנות שנה-שנתיים כמה ואיו בשוק, למעט כמה חיב"סים שחושבים שהאיביזה 1.6SC שלהם שווה יותר מרכב חדש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ראשית תודה , שנית אני גר בישוב ולכן הפקק היחיד שאתקל בו הוא פקק של 10 דקות בדרך לבית הספר בבוקר , לכן אני מצפה לצריכת דלק ממוצעת.

פורסם

הקפצה .

בנוסף שכחתי לציין שבעניין הקורסה אני מעוניין בדגם ה1.2 ידני שיצא לא מזמן (בהתחלה נקרא you אם אני לא טועה , ואז השתנה לשם אחר )

פורסם

השברולט ספארק החדשה תוכל להתאים.

מנוע 1.2 ל', 82 כ"ס ו- 5 מקומות ישיבה, עיצוב חיצוני חדש הכולל גריל קדמי, פגוש אחורי, פנסי חזית.

חבילת בטיחות מלאה (6 כריות אויר ו- 4 כוכבי בטיחות), חימום למושבים הקדמיים, פנסי ערפל קדמיים ופסי גגון.

בנוסף, עיצוב פנים חדש הכולל קונסולה מרכזית ומערכת שמע עם חיבור USB חדשים.

מחיר: 62,900 ₪

• תוכן חדש...