Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח נהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביטוח "נהג חדש" מייקר מאד את הביטוח המקיף (בסדר גודל של אלפי שקלים לפעמים)

ההשפעה על ביטוח החובה מתונה יותר - אך קיימת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני הולך קבל את הרכב של דוד שלי לחודש ויש ביטוח על חובה ניראה לי(לא כולל האוטו) זה אומר שאסור לי ליסוע עליו?

ביטוח חובה תקף לכל נהג מזדמן ברכב (אינך נוהג ברכב באופן קרוב)

כל נסיונות חברות הביטוח להגביל פוליסות חובה, נתקלו בהתנגדות נחרצת של המפקח על הביטוח.

סעיפים המגבילים נהגים צעירים/חדשים אינם תקפים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
ביטוח חובה תקף לכל נהג מזדמן ברכב (אינך נוהג ברכב באופן קרוב)

כל נסיונות חברות הביטוח להגביל פוליסות חובה, נתקלו בהתנגדות נחרצת של המפקח על הביטוח.

סעיפים המגבילים נהגים צעירים/חדשים אינם תקפים.

שזה אומר?

פורסם

טעות שלי... zvit צודק. הביטוח חובה דומה.

וזה אומר שאתה יכול לנסוע באוטו, אבל מכיוון שדוד שלך לא שילם את התוספת, במידה וחס וחלילה תעשה תאונה, אתה תשלם את הנזק. (ולא הביטוח)

פורסם

ביטוח חובה מתיר לכל נהג לנהוג ברכב. המטרה שלמה הוא ישנו - נזקי גוף (חס וחלילה...שלא נדע!)

לשאלתך, אם שוטר יעצור אותך, הוא יבקש רישיון נהיגה ורישיון רכב (לי זה קרה אתמול, פעם ראשונה בשמונה שנות נהיגה!... בדיקה שגרתית...). בגלל זה הוא נקרא, ביטוח חובה.

כמו שציינו קודמיי, הבעיה היא במקרה של נזק לרכוש (לא לבני אדם!) - אין מקיף אז אתה תצטרך לשלם....

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
ביטוח "נהג חדש" מייקר מאד את הביטוח המקיף (בסדר גודל של אלפי שקלים לפעמים)

ההשפעה על ביטוח החובה מתונה יותר - אך קיימת.

אם יש השפעה גם על הביטוח חובה של נהג חדש אז איך אני יכול לנהוג על רכב שיש לו ביטוח חובה אבל של בוגר ?

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

מבחינת ביטוח החובה (נזקי גוף) - אתה מכוסה ואין בעיה ( אלא אם אתה נוהג ברכב דרך קבע - והדוד שלך דיווח שאין נהגים צעירים נוהגים דרך קבע )

מבחינת ביטוח נזקי רכוש ( מקיף / צד ג' ) אתה לא מכוסה ויש לדאוג לביטוח מתאים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...