Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למעלה מחודשיים כבר שאני מחפש רכב חדש שיחליף את הפולו שמכרתי. ועם זאת ולמרות ששוק היד שנייה ברצפה אני לא מצליח למצוא רכב שיענה על דרישות דיי בסיסיות בתקציב הנ"ל.

הדרישות הם:

תקציב של -60-65 אלף ש"ח מקסימום ללא אפשרות מתיחה נוספת.

ק"מ:עד-65K,שנתון 2009+

גיר: עדיפות לידני אך ניתן להתפשר.

צריכת דלק שלא יורדת מ1-12 בנסיעה משולבת.

אמינות גבוה (גם אם זה מצריך עלויות טיפול גבוהות כמו ברכבים גרמנים כדמות הפולו)

הרצון הוא לשים דגש על המראה הצעיר, אני רווק בן 23 ללא משפחה או תוכניות להקים כזו בקרוב ולכן אין לי כל רצון להתחשב בגודל המושב האחורי או אם נכנסת עגלת תינוק וקניות מהסופר ברכב. בקיצור צורת הקופה תתקבל בברכה

עקב הנסיון המוצלח מאוד עם הפולו והרצון למצוא רכב מתקדם יותר שיענה על הדרישות מבחינת מראה (פחות מבחינת ביצועים כי אין לי כוונה לרכוש רכב ספורט למהדרין) הגעתי בסופו של דבר לאיביזה, דיי נדוש ולעוס אבל עונה על הצרכים שלי.

לצערי לא הצלחתי למצוא רכב שמור במחיר הגון שהוא לא מסוחר\לא נעשתה בו תאונה של קצה שילדה+ או אין לו בלאי גבוה מידי ביחס לשנה.(עם זאת יש לציין שהתמקדתי יותר בגרסת ה"ספורט" 1.6 ולא ה1.4 הזולה יותר)

אשמח לקבל מספר הצעות נוספות שיענו על הדרישות אין לי כל בעיה עם צרפתיות,גרמניות,יפניות או גאורגיות.

פורסם

הבעיה שלך היא שאתה מתמקד ברכבים שלא ממש קיימים בשוק.

טרנד הרכבים הידניים "נכנס חזק" רק לקראת אמצע 2011, בעוד אתה מחפש רכבים מ-2009 ומטה. בשנים האלו מי ששלטו בשוק הידניות היו בעיקר הפולקסווגניות לסוגיהן (פולו, פאביה, איביזה). רק בהמשך הגיעו דגמים נוספים, מה שצערך לא גרם לבעלי האיביזות לרדת מהעץ עליו טיפסו.

ב-69 אלף ש"ח אתה קונה איביזה חדשה מהיבואן. למה לך לשלם 60 אלף ש"ח על איביזה בת שנתיים מאיזה נהג חדש שבטוח שבגלל שרשום ברישיון שזה דגם "ספורט" יש לו איביזה קופרה? לך תקנה חדשה ותעזוב אותך משטויות, ההבדל בביצועים בין ה-1.6 ליטר העתיק ל-1.4 לא כזה גדול ובמילא ציינת שצריכת דלק חשובה לך יותר מביצועים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם זו אוםציה שנבדקה אך לאחר מיסים,בולים,עליה לכביש מדובר על למעלה מ70 אלף, כאשר ניתן למצוא את גרסת הרפרנס עם ותק של חצי שנה על הכביש ב10K פחות.

לגבי השנתונים להפך אני מחפש 2009 ומעלה .

פורסם

יש לי הצעה, היא לא עומדת ב100% בדרישות שלך, אבל אפשר לשקול אותה: להביא פיג'ו 307 CC או אחד מהדגמים האחרים שלהם שהם CC.

אם מתפשרים על המודל אפשר להביא רכב במצב טוב במחירים האלו. חבר שלי מכר לפני כשנה רכב מודל 2005 בכ-50 אלף ש"ח במצב מצויין.

אישית אני לא כל-כך אוהב את הביצועים של פיג'ו אבל זה רכב סבבה.

• תוכן חדש...