Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ביום שני הקרוב נגמרת לי הפסילה המנהלתית שקיבלתי ל 30 יום.

האם יש אפשרות שחבר ילך לאסוף את הרישיון חזרה מהתחנת משטרה עם הת.ז שלי וייפוי כוח?

ומאחר שגררו לי את הרכב למגרש איחסון בפ"ת ובקרית אריה ולא תרחו להגיד לי איפה זה בכלל וכמה אני אמור לשלם ליום האם מישהו מכיר?

תודה לעונים.

פורסם

אהלן....

אני בטוח שטרחו להגיד לך איפה הרכב וזה אמור להיות רשום לך על טופס ההשבתה.

המגרש הוא: א.ט שרותים משפטיים, ר"ח יגע כפיים 12 בפתח תקוה.

לגבי הרישיון אני לא בטוח אם יתנו אותו לחבר היות והוא על שמך.

בהצלחה

פורסם
שלום

ביום שני הקרוב נגמרת לי הפסילה המנהלתית שקיבלתי ל 30 יום.

האם יש אפשרות שחבר ילך לאסוף את הרישיון חזרה מהתחנת משטרה עם הת.ז שלי וייפוי כוח?

ומאחר שגררו לי את הרכב למגרש איחסון בפ"ת ובקרית אריה ולא תרחו להגיד לי איפה זה בכלל וכמה אני אמור לשלם ליום האם מישהו מכיר?

תודה לעונים.

אתה צריך ללכת באופן אישי לקבל את הרישיון נהיגה שלך וחבר שלך לא יכול לעשות את זה, בנוסף לזה אתה צריך לקבל אישור בשביל להוציא את הרכב ממגרש הגרירה, וגם לשלם במקום על הגרירה של הרכב למגרש כולל את החודש שהוא היה מאוחסן שם

פורסם
אתה צריך ללכת באופן אישי לקבל את הרישיון נהיגה שלך וחבר שלך לא יכול לעשות את זה, בנוסף לזה אתה צריך לקבל אישור בשביל להוציא את הרכב ממגרש הגרירה, וגם לשלם במקום על הגרירה של הרכב למגרש כולל את החודש שהוא היה מאוחסן שם

כן, כך חשבתי.

פשוט התהליך היה כל כך לא מסודר עם המשטרה באותו יום שלא היה בראש שלהם לענות על אף שאלה.

תודה רבה:)

פורסם

שלום לך

גש בעצמך לקחת את רישיון הנהיגה שלך מהמשטרה (מאותה יחידת תנועה שבה הופקד)

וכשהרישיון בכיס שלך תמשיכי ומצא את החניון בו מצוי הרכב שלך..

למה להסתבך בעבירה של כאשר רישיון הנהיגה לא עליך

• תוכן חדש...