Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי אוטו יונדאי גטס 05 ידני. רק אחרי הקניה שמתי לב שכתוב בבעלים הקודמים שהוא סוחר, למרות שהם מכרו לי סיפורים אחרים. בבעלים הקודמים רשום (01) וברשיון של הסוחר כתוב שהאוטו עשה 134K. בעלות קודמת לא רשום כלום.

לקחתי את האוטו לבדיקה ב"סופר טסט" בצ'קבוסט בחיפה (קומפיוטסט היו סגורים לשיפוצים למרות שהתקשרתי קודם ולא אמרו - יכול להיות בגלל שהסוחר היה איתי הם לא רצו להתעסק איתו).

התקשרתי עכשיו למוסך יונדאי ואמרו שהאוטו לא היה ברשת שלהם מעולם.

יש עוד דרך לדעת אם הק"מ אמיתי?

לא מאמין שזה קרה לי!!

תודה לכל העונים

פורסם

אתה לא מאמין שזה קרה לך, אבל תאמין. ככה זה כשמבררים פרטים על הרכב אחרי שקונים, ולא לפני

בכול מקרה מה הקילומטראג' של הרכב כרגע? ומה היו התוצאות של הבדיקה שעשית לרכב?

פורסם

מה המטרה שלך כרגע?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הק"מ שקניתי היה 139K. המטרה - אין כל כך, רק לוודא שזה אמיתי למרות שזה מאוחר מדי ולשאול האם יכול להיות שנדפקתי בעוד משהו.

תוצאות הבדיקה היו מצוינות הם אפילו נתנו 3 חודשים אחריות על מכלולים עיקריים.

:) מדמיין את עצמי עם אוזניים עכשיו..

פורסם

אם אתה לא בעניין של תביעות וכד' תתקשר לסוחר ותבקש שיברר עבורך היכן הרכב טופל עד היום...או אם אפשר לדבר עם הבעלים הקודמים. אחר כך, תוכל כבר לפנות למוסך להמשך ברור...

אם אתה חושד שעבדו עליך ורכשת רכב מתאונה/ק"מ אחר, תדאג לתעד את השיחה. ליתר בטחון.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כמה שווה גטס כזו שאתה נשמע כזה דרמאטי ?

אם הבדיקה יצאה טוב כפי שציינת, סע לשלום ותהנה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

קניתי ב18K. למרות שמחיר השוק קצת יותר נמוך, אבל עם ק"מ נמוך מפרטי לא תיקח? :)

לא דרמטיות פשוט רציתי לדעת אם יש עוד נקודות שצריך לבדוק - אני יודע אוטו גנוב או משועבד או דברים כאלה.

חוץ מזה אף אחד לא אוהב לצאת אהבל - רשמתי אצלי לפעם הבאה.

פורסם

ברגע שבוצעה העברת בעלות המכונית על שמך, כך שמשועבדת או גנובה היא לא יכולה להיות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אתה מכניס את עצמך לסרטים מיותרים...

האוטו עבר בדיקה ויצא תקין...הכל בסדר גמור, אני לא מבין על מה הלחץ?

תתחדש ותהנה...

פורסם

חן,אני העברתי בעלות על רכב (שאני רכשתי) ללא שום ידיעה שיש עליו שיעבוד,ורק כשבאתי למכור את הרכב והקונה עשה בדיקה של שעבוד נאמר לי שיש עליו שעבוד של הבעלים הראשון (כלומר של הבעלים הראשון-10 שנים אחורה) ולא הייתה שום בעיה להעביר בעלות גם ככה ,במקרה שלי אני יצרתי קשר עם הבנק שרשם את המשכון על הרכב ששלח לי אישור על כך שהוא הסיר את המשכון מהרכב ועם הטופס הזה הלכתי לרשם המשכונות וביטלו לי את השעבוד על הרכב ולאחר מכן מכרתי אותו. (לא סיפור רציני כל כך עניין של כמה שעות).

פורסם

אם יש שעבוד על הרכב במשרד הרישוי- אין אפשרות להעביר בעלות.

אם יש משכון על הרכב (אלו שני דברים שונים)- אז כן ניתן להעביר את הבעלות אפילו כמה פעמים, והרכב יהיה ממושכן עדיין לבנק.בגלל זה כדאי לבצע בדיקה ברשם המשכונות לפני שמעבירים בעלות (ניתן בדואר או בעלות מוזלת דרך האינטרנט).

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

אז אני מניח שלי היה משכון על הרכב כיוון שבדואר הפקידה אמרה שאין שום בעיה להעביר את הרכב בעלות.

תודה על התיקון,היה לי בלבול בין המושגים.

פורסם

כאשר הרכב משועבד לבנק, לא ניתן לעשות העברת בעלות בפועל.

כאשר הרכב ממושכן ברשם המשכונות, ולא בבנק כן ניתן לעשות העברת בעלות בדואר.

עד לא מזמן היה צורך לעשות בדיקה ברשם המשכונות לפני שהולכים לעשות העברת בעלות.

זה היה יכול להיות בטלפון ומקבלים אישור בפקס, וצריך היה לתפוס אותם בשעות הפעילות, לפעמים זה גם היה לוקח זמן.

בפעם האחרונה שעשיתי העברת בעלות (בערך שנה) ניתן היה לעשות את הבדיקה של רשם המשכונות בדואר, בעלות של 92 ש"ח.

את הבדיקה עושים מידי לפני העברת הבעלות.

ומקבלים אישור מודפס של הבדיקה עדכנית לאותה שעה.

בדקתי בזמנו את העניין כי הרכב שניקנה היה יקר יחסית לרכב יד שניה, ולא רציתי לשחק בעניין הזה.

אבל מי שלא עושה את הבדיקה בתשלום, זה לא היה מונע מלעשות העברת בעלות לרכש ממושכן ברשם המשכונות.

בכל מקרה כדי לבדוק את העניין.

פורסם

תודה לכולם!

בדקתי באתר רשם המשכונות והאוטו לא ממושכן או משהו.

הכנסתי לרשימה לפעם הבאה לבדוק את זה לפני הקניה!

• תוכן חדש...