Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חייב לציין ש205 שלך השמורה ביותר שראיתי בארץ! והפנים בכלל נראה כמו רכב שיצא מהסוכנות!

איזה רענון היא כבר צריכה? (רק את הג'אנטים הייתי מחליף למקוריים)

קניתי אותה עם הג'נטים האלה, הם במידה גדולה יותר, יוחלפו למגנזיום שנמכרו בלובינסקי כמקוריים כמו בתמונה.

היא צריכה צבע (לא לטעמי האפור ליסינג הזה), חידוש של הפגושים, לתפור ריפוד שנקרע, להחליף פנל קטן בדשבורד שנסדק, לתקן חור ביח' המיזוג הפנימית שגורם לגז לברוח כל שנה וניקוי רדיאטור תקופתי.

205%20-93.jpg

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החלום שלי זה להחזיק 2 רכבים , אחד ליום יום והשני לסופי שבוע וגם לפרוייקטים בהמשכים

אני אוהב לעשות דברים לבד לבנות להתקין ואולי (טוב למשוואה הזאת גם צריך להוסיף חוסר זמן כי זאת עוד סיבה למה אני לא מחזיק עוד רכב)

אבל זה אכן חלום , בית עם גאראג' כמו בחו"ל שאוטו יושב שם בפנים ואתה יכול גם להיות שקט בעבודה שאף אחד לא נוגע לך באוטו וגם לעבוד עליו בקשט מתי שאתה עושה עוד איזה פרויקט

אם יש לך אופציה כלכלית להחזיק אותו , לא היתי מוכר , לתת מתנה זאת גם אחלה אופציה .

פורסם
1. אם האוטו כל כך שמור, אמין ועם ק"מ נמוך ויש מזגן, ואתה כמעט ולא נוסע, אז למה לעבור למכוניות מודרנית?

2. לעמיד אותה שנים זה לא פתרון! ברוב המקרים = מוות לאוטו!

הפיתרון הוא למכור אותה לחובב או למישהו שישמור עלייה יפה ועדיף מישהו שאתה מכיר! או שאם אתה ממש אוהב את האוטו ויש לך אפשרות אז תמשיך להחזיק אותו עם ביטוח וטסט כמובן!

הסיבה שאני מתלבט אם למכור או לא, היא כפי שציינתי, אני מקבל מאבי רכב בן 6. טויוטה רנקס במתנה ליום הולדתי :-D . ולכן שמקבלים מתנה אומרים תודה. למרות שאני מאוד אוהב את הפג'ו שלי, נראה לי קצת מגוחך בתור רווק להחזיק שתי מכוניות. הלוואי והייתי יכול כלכלית...:-(

פורסם

כמה כבר יעלו בולמים + טיפול למנוע+מחזירי שמן +מצבר+חידוש צינורות דלק שמן + משאבת דלק וכל מיני פצפצים?

וצמיגים?

יעלה לא מעט.

כשמעמידים רכב גם הברקסים עלולים להידפק (קליפארים, משאבות אחוריות), מערכת הפליטה מפתחת ריקבון, כל אביזרי הגומי פשוט מתאבנים (צנרת גומי של מערכת הקירור, מערכת הבלמים, מערכת ההגה) והרשימה עוד ארוכה.

כאשר מדובר ב 205 רגילה, אין טעם להעמיד רכב ולשלם על זה הון. זה לא רכב אספנות (וגם לאקסמפלרים האחרונים שעלו לכביש ב 99, יש עוד זמן).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לכל העונים, תודה

טוב, בשעה טובה ובלב כבד נפרדתי מה 205 שלי שנת 1998 , ששרתה אותי נאמנה עם אפס תקלות רציניות ב 15 השנים האחרונות . הלב רוצה להישאר, אך הכיס מכריע :cry:

הקונים הגיעו מכפר דרוזי בצפון ליד קרית שמונה ואני מפ"ת...( לא פחות מארבעה בני משפחה ב 205 גם כן ,ישנה וחבוטה) , התלהבו מרכבי וחתמנו זיכרון דברים. לאחר מכן נעלמו למספר שבועות...ולא ענו לטלפון. כבר חשבתי למכור את הרכב לאחר,( והיו עשרות טלפונים כולל אחד שהיה מוכן לשלם 10 אחוז מעבר למה שהייתי צפוי לקבל ואת "הקנס" גם כן 10 אחוז בגין הפרת זיכרון הדברים), אך בסוף הופיעו הקונים ,התנצלו ושילמו כמעט כפול מהמחירון.

יש לציין כי הרכב נמכר ללא טסט שפג כמה ימים קודם לכן, אך הדבר לא הפריע לקונים כנ"ל גם העובדה שהביטוח פג.

בבקשה, התייחסו אליה באהבה והיא תחזיר לכם כפליים.

פורסם
כפול מהמחירון? לא ידעתי ש 205 הן כאלה נחשקות.

תתפלא

שלי היתה יד ראשונה פרטית עם פחות מ 85,000 ק"מ אחרי 15 שנה,כולל הסטוריית טיפולים מתועדת , ללא תאונות ובעיות. אין ספק שניתן להשיג את אותו רכב באותו שנתון ואפילו חדש יותר בחצי המחיר אבל גם יד 3, 4, 5 ויותר ועם 200, 300 אלף ק"מ ויותר, אז שוה לך שקט נפשי לעוד כמה שנים של נסיעה או לא זה כבר עניין אחר

• תוכן חדש...