Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיוון שאני עדיין ילד ויש רק אוטו אחד בבית זה אומר שאני צריך את אישור ההורים כדי לקחת את הוקטרה בת ה15 ולעשות קורס נהיגה מתקדמת..

אז יש לי שני שאלות:

א. האוטו לא נוהג להתפרק סתם ככה בלי סיבה מספיק טובה. יש סיכוי טוב שמה שעושים בקורס יעלה לו בתפקודות בצורה זמנית? ואם כן, מה קורה עם החלקים בקורס שהפסדתי? (אני מאמין שיש פה נציגים)

ב. האם זה באמת חכם לנהג חדש (4 חודשים על הכביש) לעבור קורס כזה שכזה? או שכדאי לחכות קצת עד שיהיה לי וותק?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

בקשר לשאלה הראשונה אני לא יכול כל כך לעזור לך .

בקשר לשנייה עדיף לעשות את הקורס שאתה עוד נהג חדש כי זה מלמד אותך לשלוט על הרכב הרבה יותר

טוב ולא כמו שהמורה נהיגה שלך לימד אותך , אבל אם תנהג נגיד שנה - שנתיים ואז תלך לקורס הרגלי הנהיגה שלך יכול קצת לקלקל , כי אתה כבר רגיל לנהוג בצורה אחרת , ויקח לך יותר זמן לקלות את מה

שמנסים להעביר לך שם .

אבל יכול להיות מקרים שבהם זה לא ישפיע .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

כיוון שאני עדיין ילד ויש רק אוטו אחד בבית זה אומר שאני צריך את אישור ההורים כדי לקחת את הוקטרה בת ה15 ולעשות קורס נהיגה מתקדמת..

אז יש לי שני שאלות:

א. האוטו לא נוהג להתפרק סתם ככה בלי סיבה מספיק טובה. יש סיכוי טוב שמה שעושים בקורס יעלה לו בתפקודות בצורה זמנית? ואם כן, מה קורה עם החלקים בקורס שהפסדתי? (אני מאמין שיש פה נציגים)

ב. האם זה באמת חכם לנהג חדש (4 חודשים על הכביש) לעבור קורס כזה שכזה? או שכדאי לחכות קצת עד שיהיה לי וותק?

א. אם האוטו שלך יתפרק מכזה קורס, כדאי מאוד שלא תיסעו בו, אתה לא עושה שום דבר עם האוטו שהאוטו לא מיועד לכך.

ב. חכם מאוד.

• תוכן חדש...