Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין שתי מכוניות ומעוניין לנהוג עליהן לפני שאני מחליט. האם תהיה יסכים לתת לי נסיעת מבחן גם אם אציג את עצמי כלקוח ליסינג? לכאורה יש להם אינטרס למכור כמה שיותר מכוניות כך שזה לא אמור להפריע, אבל אני מניח שאת איש המכירות הספציפי מעניינות רק המכירות שלו, ולא סך כל המכירות של החברה שבה הוא עובד.

פורסם

למה שלא תציג את עצמך כלקוח רגיל?

או שהמצפון לא נותן לך לוותר על עניין הליסינג?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זה שהוא לא יקפוץ מאושר , אותך זה לא אמור לעניין

אתה לא חייב לו כלום ואתה לא אמור לרצות אותו. תיקח לנסיעת מבחן הוא לא יגיד לך לא.

פורסם

תנסה לתאם עם קצין הרכב בחברה שלך.

כבר היה פה סיפור שלם על לקוח ליסינג ועל היחס שהוא קיבל בסוכנות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
למה שלא תציג את עצמך כלקוח רגיל?

או שהמצפון לא נותן לך לוותר על עניין הליסינג?

אני מעדיף לא לשקר, אבל אם אין ברירה, זה מה שאעשה.

זה שהוא לא יקפוץ מאושר , אותך זה לא אמור לעניין

אתה לא חייב לו כלום ואתה לא אמור לרצות אותו. תיקח לנסיעת מבחן הוא לא יגיד לך לא.

לפי הדיון הזה קורה שהם לא מסכימים.

תנסה לתאם עם קצין הרכב בחברה שלך.

אני אבדוק עם קצין הרכב בחברה שלי, אבל מהיכרות שלי איתו הוא ייעשה הכל כדי לא לעשות.

כבר היה פה סיפור שלם על לקוח ליסינג ועל היחס שהוא קיבל בסוכנות.
כן, ראה לינק למעלה.
פורסם

מנסיון שלי - אם תגיד שאתה לקוח ליסינג או שינפנפו אותך לגמרי, או שיתאמו לך נסיעה חודש-חודשיים קדימה, או שסתם יתייחסו

אליך כמו נודניק. אני בזמנו הייתי תמים בהתחלה והודיתי שאני לקוח ליסינג, ביום של המבחן שתואם שלושה שבועות מראש,

(אמרתי מראש שאני לוקח בליסינג),כשהתקשרתי לפני שיצאתי לוודא שהכל בסדר - שאלו אותי שוב אם אני פרטי או ליסינג.

אמרתי שליסינג ואז הסוכן פשוט אמר לי שהוא מצטער אבל אין לו זמן לבזבז על ליסינג, יש תור ארוך ושאני אדבר עם חברת הליסינג שלי.

אחרי שעשיתי רעש והתקשרתי למנהל הסוכנות הסכימו לתת לי לעשות את הנסיעה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

השבוע קיבלתי נסיעת מבחן על פוקוס הצ'בק ספורט ידנית, דגם שכמוהו בדיוק אני מתכוון לקחת בליסינג.

מבחינת סוכן המכירות, לא היה ממש איכפת לו שאני לקוח ליסינג, במקרה של הפוקוס שיש שם מלא גאדג'טים הוא הסביר לי על כולם.

יצאתי משם עם חיוך על הפנים ולחיצת יד של סוכן המכירות.

אוסיף ואומר כי לא אמרתי שאני לקוח ליסינג אבל בנסיעה הבהרתי לו שאני כזה על מנת שלא ישגע אותי.

בסופו של דבר אתה הולך לשלם 3000+- שקל על הרכב בחודש, ככה שהוא מחוייב לתת לך נסיעת מבחן.

ביננו, אני מאמין שסוכנויות רכב כמו אלפא רומיאו או פרארי מקבלים די הרבה הזמנות לנסיעת מבחן ורובם לא קונים את הרכב.

אין מה לעשות זהו שירות שסוכנויות הרכב די מחוייבים לתת לקונה הרכב.

Polo 2012

• תוכן חדש...