Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני צריכה רכב שיעמוד בדרישות הבאות :

חסכוני בדלק (אסע איתו חמישה ימים בשבוע 200 ק"מ כל יום) ולא יקר מידי. (עד 80 אלף)

אין משמעות לגודל...

חשבתי על סקודה סיטיגו שנראית ממש חסכונית (לפחות לפי היצרן) או c1 אבל ממה שיצא לי לקרוא המכוניות מיני מיני לא מומלצות לנסיעות בינעירוניות רבות. מה אתם אומרים?

פורסם

דווקא יש משמעות לגודל.

יש הבדל גדול בנוחות בין רכב קטן לרכב גדול יותר.

הייתי מחשב הונדה סיוויק היברדית משנת 2008 - רכב מאד נוח עם צריכת דלק בינעירונית מאד דומה לזאת של רכב מיני.

גם הונדה אינסייט 2009 כבר אפשר למצוא במחירים הללו - עם צריכת דלק דומה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה, אני אבדוק את ההצעות. איפה אפשר למצוא מפרט של רכבים משנים קודמות? (מצטערת על שאלה ירוקה ככ)

בנוסף, הבנתי שברכבים היברידיים אחרי תקופה מסויימת צריך להחליף את כל האקמולטורים (אולי זה נקרא אחרת, הכוונה לחלק שגורם להן להיות היברידיות :) ) ושזה עולה הרבה מאוד כסף. יש לך מושג תוך כמה זמן צריך לעשות את זה? כלומר אחרי כמה זמן אני אצטרך לדאוג לזה אם אקנה הונדה סיוויק 2008 למשל.

פורסם

אופציות אחרות שכדאי לשקול היא ניסן טידה שנחשבת לחסכונית ואמינה בקטגוריה שלה

ומתאימה בהחלט לנסיעה בינעירונית,בתקציב שלך תוכלי למצוא שנתון 2010 במצב טוב מאחת מחברות הליסינג

כמו כן המאזדה 2 יכולה גם מאוד להתאים לך.

בהצלחה

פורסם

שלום Check,

נסיעה יומית 200 קילומטרים מצטברת בשנה לכמעט 50 אלף קילומטרים, שזה הרבה יותר מהממוצע לרכב בישראל. לנסיעות ארוכות כל כך אינני חושבת שמכונית מיני קטנה תתאים, לאו דווקא מבחינת העמידות אלא כפי שצוין קודם לכן מבחינת הנוחות. לנסיעות ארוכות כאלו מומלץ לשקול את האפשרות לרכישה של רכב גדול יותר שלאו דווקא יהיה פחות חסכוני בגלל גודלו.

הוזכרה כאן הונדה אינסייט 2009 ואכן מדובר במכונית חסכונית מאוד בדלק בזכות שימוש במערכת היברידית, במיוחד בנסיעות בין עירוניות. אופציה נוספת היא רכבי דיזל חסכוניים במיוחד. אם את מוכנה לשקול רכב ידני אז בתקציבך תוכלי למצוא סיטרואן C3 פיקאסו עם מנוע דיזל – מכונית נהדרת שצריכת הדלק שלה עומדת על כ-21.5 קילומטרים לליטר בממוצע.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

בשביל 200 ק״מ ביום , לא הייתי ממליץ על רכב קטן , פשוט כי הם פחות נוחים לטווח הארוך, הכביש מורגש מאד בנסיעה , על ההיברידיות גם הייתי מוותר (יקרות ודיזלים נותנות צריכה זהה) , אני הייתי הולך על אוקטביה /ג׳טה/פאסאט דיזל , אל עף שהם גדולות יותר ממה שחשבת עליו , ואם לא (בגלל הגודל אז הייתי ממליץ על גולף (דיזל בלבד).

אין מה לפחד ממנוע דיזל.

SCANSPEAK

פורסם

דיזל,דיזל דיזל.

כמו שנאמר מעלי,מכונית גדולה ונוחה מאשר מיני קטנה לניסעות כה ארוכות,מעבר לכך ,מנוע נמרץ יהיה עדיף בצריכת הדלק(אני מניח שמדובר ב200קילומטר בכביש המהיר) וגם יהיה פחות מעייף לנהיגה ממושכת.

Porsche 944 turbo

פורסם

הנסועה השנתית מאד גבוהה.

אני גם מצטרף וממליץ על דיזל, במקרה הזה לא הייתי שוקל משהו אחר.

בשוק הדיזל אני לא בקיא במיוחד אבל מכיר את ה-C3 שמאד חסכונית ואת דגמי VAG כמו הפאביה\אוקטביה דיזל שהן מאד חסכוניות וגם אמינות.

פורסם
יש לך מושג תוך כמה זמן צריך לעשות את זה? כלומר אחרי כמה זמן אני אצטרך לדאוג לזה אם אקנה הונדה סיוויק 2008 למשל.

זה עולה כמה אלפי שקלים, וכבר אפשר למצוא מכוניות שעברו החלפה כנ"ל. מחירי החלפים הללו נמצאים בירידה מתמדת עקב הפופלריות ההולכת וגדלה של כלי הרכב ההברידיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אופציות אחרות שכדאי לשקול היא ניסן טידה שנחשבת לחסכונית ואמינה בקטגוריה שלה

ומתאימה בהחלט לנסיעה בינעירונית,בתקציב שלך תוכלי למצוא שנתון 2010 במצב טוב מאחת מחברות הליסינג

כמו כן המאזדה 2 יכולה גם מאוד להתאים לך.

בהצלחה

איך היא יכולה להתאים לו? זה רכב די בינוני עם צריכת דלק לא טובה ותמורה נמוכה יחסית לכסף (לפחות כחדשה)

how it's like to drive :twisted:

פורסם
איך היא יכולה להתאים לו? זה רכב די בינוני עם צריכת דלק לא טובה ותמורה נמוכה יחסית לכסף (לפחות כחדשה)

ניסן טידה- מרווחת אמינה וחסכונית יחסית לקטגוריה (גם יותר מהקורולה).

מאזדה 2 - אני בטוח שהוא התבלבל הרכב לא חסכוני בעליל (וצפוף אבל זה לא קשור)!

פורסם

אם מדובר ברכב משומש , חשוב להתייחס גם להיצע.

כמעט ואין היצע היום של מכוניות דיזל ומעט מאד היברידיות.

ניתן לחפש רכב דיזל, אבל עד שהיא תמצא כזה זה יכול לקחת המון זמן (אלא אם היא קונה חדש).

המאזדה 2 יכולה להתאים מבחינת חסכון בדלק (ראה את הקישורים)

http://www.kml.co.il/Car/%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94_2_2010_3493

לניסן טידה גם צריכת דלק יפה יחסית למנוע 1600

http://www.kml.co.il/Car/%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%9F_%D7%98%D7%99%D7%93%D7%94_2010_4554

פורסם

אם מרבית הקילומטרז' בינעירוני אז יתרון ההיברידיות מצטמצם.

הונדה ג'אז (יד שניה, לא היברידית) אמנם תהיה לא זולה לרכישה יחסית לשנתון, אבל נחשבת למאוד אמינה, שמירת ערך טובה ומאוד-מאוד חסכונית בדלק.

אם את מוכנה לבחוש בהילוכים בעצמך, אז אולי רנו קליאו מהניילונים במחיר מצחיק הוא הרכב בשבילך. הרכב גדול, נוח, מאוד בטיחותי ועם נתוני צריכת דלק מעולים.

רכבי דיזל הגדולים יותר שהוצעו כאן יהיו נוחים יותר בנסיעות בין-עירוניות ארוכות וקצת יותר חסכוניים. אבל ההיצע שלהם בשוק לא גדול וצריך סבלנות למצוא אחד טוב.

פורסם

הייתי חושב על רכב מונע בגז.

ככה תוכלי לקבל רכב גדול ונוח עם עלות נמוכה לק"מ.

נדמה לי שקל אוטו מוכרות רכבים שעברו הסבה לגז, אולי אני טועה ומדובר בחברה אחרת. הם גם נותנים אחריות כלשהיא למערכת הגז ולמערכות אחרות.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...