Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני פחות משנה רכשתי מאזדה 2 דרך שלמה סיקסט, הרכב סיים ליסינג ואני רכשתי אותו.

כבר לאחר רכישתי התחילה לי בעיה, שכאשר אני נוסעת ברכב, בין אם זה תוך כדי נסיעה, או עמידה ברמזור,

נעלם לי מתצוגת השעונים הדרייב- D, הוא נעלם ו/או מהבהב וזה גורם לרכב לגמגם, כאילו הוא עומד להכבות.

פניתי למוסך והם לא ידעו לפתור לי את הבעיה והם הסיקו שכנראה זה בא מהקודנית, ז"א שהחיבור של הקודנית לא נכון,

שכנראה חיברו את העלוקה של הקודנית להילוכים ועל כן זה עושה בעיות ומנתק לי את הדרייב בנסיעה.

לאחר שהייתי במרכז ההתקנות מספר פעמים, הם תיקנו, הלחימו, הזיזו...ושום דבר לא השתנה, עדיין אותה בעיה.

לפני שבועיים לקחתי יוזמה והחלטתי ללכת למתקין קודניות חיצוני והחלטנו שהוא ינתק לי את הקודנית לגמרי וכך נוכל לבדוק אם

אכן זו הסיבה, אך לצערי זו לא הסיבה והבעיה חוזרת על עצמה! המתקין בכלל אמר שלדעתו זו בעיה בגיר!!

אני אובדת עצות, אף אחד לא יודע איך לפתור בעיה זו ואשמח אם תוכלו לנסות לעזור לי.

תודה נעמה.

פורסם

אני דווקא חושב שכן מדובר בתקלה בתיבת ההילוכים או המנגנונים שלה. כדאי לגשת למוסך מורשה או מתמחה במאזדה לאבחון מקצועי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הרכב באחריות יצרן או אחריות של ניו קופל לפחות (הם אמורים לתת שנת אחריות על מנוע וגיר).

אם הרכב באחריות יצרן,גשי לחברה לאבחון ותיקון התקלה על חשבונם.אם הרכב אינו באחריות יצרן,שניו קופל ישברו את הראש (צריך לגשת אליהם למגרש שממנו נרכש הרכב).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...