Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחזיק בפולו 2003 1.4 אוטומט.יש לי בעיה בוישרים הקדמיים. בתחילה הוישרים לא עבדו בכלל, עד ששימנתי קצת את האיזור. אחד התחיל לעבוד כמו שצריך, אבל השני לא זז בכלל. מכל מה שקראתי באינטרנט ועוד בדיקה של חשמלאי רכב אחד, הבנתי שיש בעיה במנגנון/מנוע המגבים ולכן התחלתי לחפש ולחפש בכל הארץ, קיבלתי הצעה מאחת הפירוקיות ב600 שקל לא כולל התקנה, ובמוסך של רון המפורסם ההצעה היא 800 שקל כולל הרכבה לפני מעמ.

התחלתי לחפש בEBAY ומצאתי את זה http://www.ebay.com/itm/VW-POLO-9N-MK6-02-05-FRONT-WIPER-MOTOR-MECHANISM-LINKAGE-VW-6Q2-955-119-A-/360500674750?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item53ef83c0be

אני כמעט בטוח שזה מתאים, אבל בגלל אי אפשר לשאול את המוכר שאלות, חשבתי להתייעץ איתכם שאני לא אזמין סתם את המוצר.

האם זה מתאים לי לרכב?

והאם אתם מכירים אולי עוד אתרים מחול שאפשר למצוא את מנוע המגבים ?

תודה לעוזרים

פורסם

א. כתוב שזה לרכבים שהנהג הוא מצד ימין, אז אולי יש הבדל וכדאי לבדוק את זה.

ב. אתה כן יכול לשאול את המוכר שאלות, תחפש למטה קישור- Ask a question (נמצא מעל המונה של הכניסות לדף).

פורסם

אני מכיר את האופציה של לשאול הודעה למוכר. כאן המוכר חסם את האופציה,אי אפשר לשאול אותו.

יש אולי אתר מפורסם אחר בעולם בו ניתן להזמין חלקי חילוף למכוניות?

פורסם

אני לא בטוח איך זה עובד במגבים קדמיים

אך הייתה לי בעיה במגב האחורי, פשוט הפסיק לעבוד (ועל הדרך שרף את הפיוז).

פירקתי אותו לגורמים עם סבלנות ומצאתי שהגריז הפנימי פשוט התייבש עם השנים ותקע את המנוע, ניקיתי אותו יסודי והחלפתי גריז, והכל עובד כמו שצריך, סגרתי סיפור עם קצת סבלנות, 3 שעות עבודה ו-35 שקל על קופסת גריז.

• ספונסר פורום
פורסם

בשביל מה להסתבך עם הזמנת חלק מחו"ל?

צור קשר עם פירוקיית TG PARTS וברר האם יש להם חלק זמין פה בארץ.

• ספונסר פורום
פורסם
פורסם

יש לי שאלה נוספת, אם מגב אחד כן עובד ומסתובב זה אומר שהמנוע תקין והמנגנון המכני לא תקין?

ניסיתי היום לפתוח ולשמן,השימון לא עזר. אבל יש לי תחושה שאם אני אפרק את כל המערכת שזה המנגנון והמנוע, אני יצליח לסדר את זה איך שהוא. הבעיה היא שניסיתי להוציא את זה החוצה אבל לא הצלחתי. פתחתי את שני הברגים של שתופסים בכל צד וזה לא יוצא החוצה. יש לכם אולי מושג איך מוציאים אותו החוצה?

דרך אגב התקשרתי לצמפיון מוטורס חיפה וקיבלתי שם הצעה של 980 שקל לפני מע"מ- פשוט לא הגיוני. רון נתן הצעה של 800 שקל לפני מע"מ. בפירוקיות הצלחתי למצוא הכי זול ב400.

• תוכן חדש...