Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כתבתי קודם אך לא קיבלתי מענה.

אני רוצה לקנות רכב אמין, ידני, שלא יהיה במוסך כל שני וחמישי, חסכוני בדלק ושיהיה נח.

אני כבר 4 שנים עם רנו קליאו ידני שקניתי ממש בזול אך התיקונים כבר מזמן עלו על מה ששווה להוציא עליו.

אני מתלבטת בין פיאט פונטו, סוזוקי, דייהטסו...

אני לא צריכה יותר ממנוע 1,300...

אני ממש אשמח לעזרה ולהצעות נוספות אם יש.

ראיתי שאפשר למצוא פיאט פונטו בסביבות ה20,000 ש"ח עם קילומטראז' יחסית נמוך.

לא הבנתי מה זאת אומרת שזה אוטו "עדין"- ראיתי שהרבה אנשים כתבו את זה...

אודה לתגובות :)

פורסם

היא מבקשת ידני וחסכוני בדלק, ואתה שולח אותה ליפנומטיות מיושנות?

פונטו או פנדה ידניות יהיו נחמדות עבורך, גם פג'ו 206 ידנית תיכנס לך בתקציב.

כשאומרים על הפונטו שהיא "עדינה", הכוונה היא שהיא רגישה לשימוש בנוזל קירור שאינו מקורי (המקורי נקרא "פראפלו"), ולטיפולים במועדם. אם תמצאי רכב מאלה שציינתי, שנשמר היטב ע"י הבעלים הקודמים, תקבלי את כל מה שאת מחפשת ברכב.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

היי, אני קצת יוצאת מההקשר

איזה שנתון היה הקליאו?

אשמח אם תשתפי אילו בעיות היו לרכב.

ענת

היי,

אני רוצה לקנות רכב אמין, ידני, שלא יהיה במוסך כל שני וחמישי, חסכוני בדלק ושיהיה נח.

אני כבר 4 שנים עם רנו קליאו ידני שקניתי ממש בזול אך התיקונים כבר מזמן עלו על מה ששווה להוציא עליו.

http://malkabakvish.blogspot.co.il/ מבחני דרך במלכת הכביש

https://www.facebook.com/queenoftroads פייסבוק

http://instagram.com/queen.of.the.roadאינסטגראם

פורסם

תודה לכולם,

אשמח גם לקבל עוד הצעות...

לגבי הקליאו- 1996... היו הרבה בעיות. תיקנתי כל דבר אפשרי כמעט חוץ מתיבת הילוכים וקלאץ'...

היו בעיות עם הבלמים, המיסבים, מערכת קירור, זיהום אוויר ועוד...

(כל טסט הפחיד אותי מחדש).

בכל מקרה, ממש אשמח לקבל תגובות נוספות ועצות.

תיכף נגמר לי הטסט על הרכב ואשמח לרכוש חדש עד אז (ה24 לאוקטובר...)

תודה לכולם

פורסם

את מדברת על הכחולה מהרצליה? על פני לפי הנתונים נשמע טוב, אם הבעלים מוכן להתגמש קצת במחיר והרכב במצב מכני טוב (צמיגים, טיימינג, ברקסים, טיפולים אחרונים) אז יתכן ומדובר בעסקה משתלמת.

שימי לב ותדגישי זאת בעת המשא והמתן שהמותג דייהטסו כבר עזב את הארץ והסחירות העתידית תהייה בהתאם.

פורסם

כן, זה הרכב...

אני עדיין מתלבטת...

התלבטות אחרונה:

אם האופציות הן- פיאט פונטו ידנית (החל מ2005) עם קילומטראז' לא נמוך (כ90,000), דייהטסו סיריון (עד עכשיו ראיתי רק אוטומטיות עם קילומטראז' נורמלי) או יונדאי גטס ידנית? או אולי משהו אחר?

אני נוסעת בעיקר בתוך העיר אך פעם בשבועיים נוסעת תל אביב ירושלים ופעם ב- עושה גיחה צפונה...

אשמח להתייחסותכם.

תודה רבה לכל מי שהגיב עד כה!

פורסם

אני חושב שהעצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה לא לצמצם את טווחי החיפוש לרכב אחד בלבד אלא לנסות למצוא את הרכב הכי שמור והכי מטופל במסגרת התקציב שלך, כמובן שככל שתעלי בשנתון זה עדיף.

לגבי הגטס, שימי לב דגם GLF הנפוץ הוא הדגם הכי בסיסי שכולל כרית אוויר אחת בלבד וללא ABS.

ממליץ להתאמץ ולמצוא רכב שלפחות כולל 2 כריות אוויר ו ABS, מדובר על מערכות מצילות חיים.

פורסם
סוזוקי סוויפט או דייהסו סיריון או יונדאי אקסנט יהיו אמינים,

אל תגעי בפיאט

גם אם צריך לרדת במודל או שניים..

מדוע הגולשים נוטים להזהיר מפיאט ? מה הסיבות ?

פורסם
אני חושב שהעצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה לא לצמצם את טווחי החיפוש לרכב אחד בלבד אלא לנסות למצוא את הרכב הכי שמור והכי מטופל במסגרת התקציב שלך, כמובן שככל שתעלי בשנתון זה עדיף.

לגבי הגטס, שימי לב דגם GLF הנפוץ הוא הדגם הכי בסיסי שכולל כרית אוויר אחת בלבד וללא ABS.

ממליץ להתאמץ ולמצוא רכב שלפחות כולל 2 כריות אוויר ו ABS, מדובר על מערכות מצילות חיים.

אני מסכימה לגמרי לגבי הבטיחות. אבל הבנתי שגם לדייהטסו סיריון אין ABS...

לא תכננתי לצמצם את הטווח רק לרכב אחד.

רציתי יותר ייעוץ בכיוון של מה עדיף? דייהטסו ישנה (כי בתקציב שלי- זה מה יש- בערך מ2001) או פיאט יותר חדשה (החל מ2005).

אני שומעת הרבה ביקורות מעורבות על הפיאט ולכן מתלבטת. מצד שני, אני בהחלט מעדיפה רכב ידני...

אני תוהה גם אם יש רכב שפחות בעייתי לקנות עם קילומטראז' גובה (כמו היפניות).

פורסם

אז בשל החשש שלא יהיו חלפים לדייהטסו בקרוב אני נוטה לכיוון פיאט פונטו 2005 והלאה.

תודה רבה לכולם על העצות.

אם יש למישהו עצה נוספת אשמח לשמוע!

יום מצויין לכולם

• תוכן חדש...