Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

השאלה שלי היא שפוטה איך לא מצאתי לה פתרון ,ברשותי מכישר ציטה C50i

שאני מניע את האוטו כל בוקר , לוקח לציטה שלי איזה 4 דקות עד שהיא מוצאת לוינים.

אז נכנסתי לEBAY ואני מחפש אנטנה חיצונית למכשיר שלי . מצאתי מלא, כל אחד בתדר שונה.

אשמח אם תכולו לומר לי אם הלינק הזה מתאים לציטה או לא , מבחינת תדרים ... או שאני אשאל אחרת

האם מישהו יודע באיזה תדרים בציטה C50i עובד ???

תודה רבה

חן

http://www.ebay.com/itm/MCX-GPS-antenna-Aerial-for-TomTom-ONE-GO-520-720-920-T-NEW-/380459327924?pt=GPS_Antennas&hash=item589524a1b4

פורסם

איזה רכב יש לך?

האם מכשיר GPS אחר קולט טוב בתוך הרכב?

יש רכבים בעיקר אירופאים וכמעט כל רנו ופג'ו שהשמשה שלהם מצופה בחומר מתכתי לסינון קרינת UV כ(athermic windscreen) השמשה הזו גם מפריעה לקליטת GPS ואותות אחרים. לכן אם תשים לב ברכבי פג'ו ורנו מתקינים את האנטנה של הדיבורית על המשולש בדלת האחורית ולא על השמשה הקדמית.

לשאלתך

אנטנות GPS לא נבדלות זו מזו בתדר, כולן עובדות בתדר GPS אזרחי. הן כן נבדלות ב:

1. סוג הקונקטור (בלינק שנתת הסוג הוא MCX והאתר מציע גם סוגים אחרים)

2. אורך הכבל

3. אנטנה אקטיבית (מוגברת) או פסיבית

4. במקרה של אנטנה אקטיבית: מתח עבודה והגבר

אני לא מכיר את הצ'יטה אבל חיפשתי ולא הצלחתי למצוא מה סוג החיבור במכשיר, קראתי באחד האתרים שמדובר בחיבור לא סטנדרטי (כאן, הודעה #3)

תעלה תמונה של הקונקטור בצ'יטה שלך ואולי אצליח לזהות את סוג החיבור או שתחכה לתגובות נוספות מאנשים שמכירים את המכשיר או קנו אנטנה חיצנוית.

בכל מקרה באתר של צ'יטה יש אנטנה חיצונית למכירה שבטוח תתאים.

פורסם
איזה רכב יש לך?

האם מכשיר GPS אחר קולט טוב בתוך הרכב?

יש רכבים בעיקר אירופאים וכמעט כל רנו ופג'ו שהשמשה שלהם מצופה בחומר מתכתי לסינון קרינת UV כ(athermic windscreen) השמשה הזו גם מפריעה לקליטת GPS ואותות אחרים. לכן אם תשים לב ברכבי פג'ו ורנו מתקינים את האנטנה של הדיבורית על המשולש בדלת האחורית ולא על השמשה הקדמית.

לשאלתך

אנטנות GPS לא נבדלות זו מזו בתדר, כולן עובדות בתדר GPS אזרחי. הן כן נבדלות ב:

1. סוג הקונקטור (בלינק שנתת הסוג הוא MCX והאתר מציע גם סוגים אחרים)

2. אורך הכבל

3. אנטנה אקטיבית (מוגברת) או פסיבית

4. במקרה של אנטנה אקטיבית: מתח עבודה והגבר

אני לא מכיר את הצ'יטה אבל חיפשתי ולא הצלחתי למצוא מה סוג החיבור במכשיר, קראתי באחד האתרים שמדובר בחיבור לא סטנדרטי (כאן, הודעה #3)

תעלה תמונה של הקונקטור בצ'יטה שלך ואולי אצליח לזהות את סוג החיבור או שתחכה לתגובות נוספות מאנשים שמכירים את המכשיר או קנו אנטנה חיצנוית.

בכל מקרה באתר של צ'יטה יש אנטנה חיצונית למכירה שבטוח תתאים.

צודק שכחתי לומר, יש לי מאזדה 3

המכשיר עצמו קולט יופי לוינים , הבעיה ( אם אפשרלקרוא לזה ככה) שלוקח לו כמה דקות , אבל בשניה שהוא קלט, הוא לא מאבד...

סתם התסכלתי בEBAY וראיתי שהמחיר ממש זול אז אמרתי לעצמי למה לא לקנות ולחבר ...

הקונקטור מתאים , זה בטוח, אתה אומר שאים הבדל בין התדרים ? עוצמות ?

יש לך משוג איך אני אמור להעביר אתהכבל דרך השמשה החוצה ???

תודה רבה

(:

פורסם

במאזדה 3 לא אמורה להיות בעיה.

בדקת איך המכשיר קולט מחוץ לאוטו? תוך כמה זמן? אולי המכשיר בעייתי.

מאיפה אתה יודע שהקונקטור מתאים?

לא אמורים להוציא את האנטנה הזו מחוץ לאוטו באופן קבוע. האנטנה מגנטית, קיבוע שלה על הפח באופן קבוע עלול לגרום נזק לצבע.

השימוש באנטנות האלו ברכבים הוא בד"כ על מנת לשפר מיקום בתוך הרכב, למשל לשים אותה על המגש האחורי מתחת לשמשה האחורית או על הדשבורד למערכות שמותקנות עמוק ברכב כך שהן לא קולטות טוב (מערכות דאבלדין או כמו שאתה רואה במוניות לפעמים)

פורסם
במאזדה 3 לא אמורה להיות בעיה.

בדקת איך המכשיר קולט מחוץ לאוטו? תוך כמה זמן? אולי המכשיר בעייתי.

מאיפה אתה יודע שהקונקטור מתאים?

לא אמורים להוציא את האנטנה הזו מחוץ לאוטו באופן קבוע. האנטנה מגנטית, קיבוע שלה על הפח באופן קבוע עלול לגרום נזק לצבע.

השימוש באנטנות האלו ברכבים הוא בד"כ על מנת לשפר מיקום בתוך הרכב, למשל לשים אותה על המגש האחורי מתחת לשמשה האחורית או על הדשבורד למערכות שמותקנות עמוק ברכב כך שהן לא קולטות טוב (מערכות דאבלדין או כמו שאתה רואה במוניות לפעמים)

את האמת לא יצא לי לבדוק מחוץ לאוטו.

אולי שווה לי בשביל 6 דולר, להזמין ולבדוק

בקשר לסוג קונקטור, אניי דיי בטוח שזה הקונקטור, גם קראתי באיזה מקום וגם לפי העין...

אתה חושב 3 מטר של כבל מספיק ? במידה והמכשיר יושב על גביי ההגה,ממש בחיבור שלו עם הדש בורד (אני רוצה למקום את האנטנה מאחורה על המגש,במזדה 3 שלי יש 5 דלתות ושם יש מגש)?

ושוב תודה תודה !

פורסם
למה? כי זה עולה רבע או חמישית ממה שהיבואן או האתר בחול דורשים.

בדיוק, אם כל מה שאמרו פה נכון, הרי אין הבדל בין אנטנה לאנטנה, אז למה לשם פי 5 !?

• תוכן חדש...