Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעצבן אותי אש רק לקרוא את הכותרת, ילדים חסרי חינוך .

אם אתה עובר על השריטה ומרגיש שיש מרווח בן הצבע לשריטה סביר להניח שלא תצליח להוריד את זה עם וואקס או מסיר שריטות כל שהוא.

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
מעצבן אותי אש רק לקרוא את הכותרת, ילדים חסרי חינוך .

אם אתה עובר על השריטה ומרגיש שיש מרווח בן הצבע לשריטה סביר להניח שלא תצליח להוריד את זה עם וואקס או מסיר שריטות כל שהוא.

תיקון, ווקס לא מוריד שריטות. פוליש מוריד שריטות. ישנם תכשירים שממלאים את השריטות באופן זמני (לא כאלו שריטות עמוקות).

פורסם

הכרתי פעם מהנדס חשמל. אזרח עובד צהל מבריק שעוסק במחקר ופיתוח

האיש תכנן והרכיב לרכב שלו שוקרים חשמליים זעירים על הכסא וההגה - טיפול במידה ומנסים לפרוץ לו לאוטו

מנגנון פריקה מהירה למצבר ומנקבי צמיגים אלקטרו חשמליים כאשר הרכב כבר נגנב ובנסיעה

מערכת שוק לפח הרכב והסמל שמידה ויש רף גבוה של מגע וויברציות

לא היה נעים בכלל לקבל שוק כזה

הסמל - מעולם לא נגנב

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

תגיד תודה יצאת בזול,אצלי ברכב יש שקעים דיי רציניים בפח גם על המכסה מנוע וגם על הגג כתוצאה של טיפוס על המכסה וישיבה על הגג של כמה חוליגנים צעירים ביום כיפור.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לדעתי רובכם יצאתם לגמרי מפרופורציות, לא מכים ילד ולא מאיימים עליו, ילד חכם (וחוצפן , רובם כאלה היום) יצפצף עליכם ואולי יותר מאוחר יחזור להזיק לרכב, מה תעשו, תכו אותו - תשבו בכלא, תלכו להוריו, תחתפו גם מהם.

מי שהרכב יקר לו מחייו (מופרע בשפתי), שיכסה את האוטו, שיחנה רחוק והכי חשוב שיעשה משהו עם עצמו.

תפנימו, רכב נועד לשרת אתכם, רכב נמצא בחוץ ובתנועה וחשוף למפגעים, אצל אחד זה בא מוקדם יותר ואצל האחר ביכלל לא, זה כבר עניין של מזל. מי שלא מוכן נפשית לכך, שיסע במונית.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

VIK- אין לי בעיה להוציא את הרכב ושאיזה חיה תחרבן עליו או תיזרק אבן מאיזה אתר בנייה על הרכב. זה באמת מזל ואין מה לעשות בנידון.

הבעיה מתחילה כשאנשים מצפצפים על רכוש פרטי של אדם אחר (שלא נדבר על חיים של אחרים) כי זה כולה שריטה ולמי כלכך אכפת מהאוטו שיהיה משנה לו אם אני אשב או אשען על הרכב שלו או האנשים שנצמדים לך לתחת בחניה ותוך כדי שורטים לך את הרכב או המטומטמים שמסכנים אחרים ואת עצמם בכביש כי הם נהגים מעולים ושיקפצו כל השאר.

אני לא אוהב את החוסר תרבות הזאת שקיימת בארץ וקטונתי מלהגיד שאני מנסה לטפל בבעיה הזאת אבל לפחות החברים שלי יודעים שבאוטו שלי לא מעשנים,לא נשענים,לא יורקים מהחלון כמו ברברים ולא זורקים אשפה מהחלון.

מדהים אותי כל פעם לראות תגובה של בן אדם שמקבל הערה ממני כמו "אחי תיזהר לא לתת מכה לרמקולים כשאתה נכנס לאוטו" כי המערכת עלתה כמה אלפי שקלים או "לא, אני לא אסע כמו חולה נפש כי אתה ממהר לאיזה מקום".

אז נכון,רכב אמור לשרת אותי ולהסיע אותי ממקום למקום. גם הבית שלך אמור לשרת אותך בתור מקום מחסה ולאחסון הדברים שלך אבל אם תראה בנאדם משתין לך על הדשא/דלת הבית או פוגע במבנה/רכוש בצורה כלשהי לא תצעק? לא תתעצבן?

פורסם

באמת נראה לי כאילו מלמדים את הילדים היום בבתי ספר הכל חוץ מאיך להיות בני אדם (ועוד כמה דברים משמעותיים לחיים)

חולירות הם וההורים שלהם.

פורסם

להעיר לאנשים בוגרים שמזלזלים ברכוש של אחר, תבוא עליך הברכה. להעיר לילדים, גם כן בסדר.

שהכל מתחיל וניגמר בחינוך בבית ובבתי הספר, גם על זה אין מחלוקת.

אבל לתקוף קטין בשל זילזול/השחתת רכוש, אפילו מילולית, עד כאן. תקרא את הפוסטים מההתחלה ותבין למה הגבתי כפי שהגבתי.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

חברים, זה לא רק ילדים עושים את זה.

אבל את האמת, אישית זה לא כל כך מפריע אם נשענים קצת עם הטוסיק על הרכב,

הבעיה מתחילה כמו פותח האשכול, שיש לו דברים שעלולים לגרום לשריטות או משהו ושבאמת נראה כאילו הרכב זה מיטה.

פורסם

ואם זה ג'ינס עם כפתורי ברזל או מכנסיים מלאות נצנצים ופייטים?

הייתי מעדיף להכנס עם הרכב לכלוב מלא אריות מיוחמים מאשר שאחד כזה ישב על הרכב שלי.

• תוכן חדש...