Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון פרסמתי את המודעה הזו כלשונה ברחבי הקיבוץ שאני גר בו, אבל אמרתי אולי ניתן גם לחבר פורום את ההזדמנות לקנות...

לרגל מעבר לדירה קטנה במעונות האוניברסיטה –

ציוד חדיש במחירים נמוכים !!!

הסאגה ממשיכה!! :wink:

אז אחרי שקונים מאושרים לקחו את מכונת הכביסה, המייבש והסלון – עוד דברים יוצאים למכירה במחירים משתלמים!

• תנור אפייה משולב עם כיריים גז של חברת BEKO: דגם CS41011s, הכי זול בזאפ 1450. התנור בן כחצי שנה, שומש פעמים ספורות בלבד כתנור (מסתבר שאני לא הצלחה קולינרית..), וככיריים מעולם לא שומש ו\או חובר לגז. התנור עוד יושב בתחתית ארגזו המקורי! התנור מגיע עם כיסוי זכוכית עליון, ו- 2 תבניות. מחיר גמיש, באמת תנור מציאה!!!!!!!

• טלוויזית LCD 22",HD של חברת NEC: 400 ש"ח

טלוויזיית LCD קטנה במצב מצויין (כחדשה). בעלת כל החיבורים הרלוונטיים (HDMI, 21 פינים, בננות, RGB למחשב וכו'). אצלי שימשה כטלוויזית משנה בחדר השינה. לא עברה הרבה שעות בכלל!! מושלמת גם כטלוויזיה למטבח, להעביר את הבישולים. הטלווזיה מגיעה עם תחתית, אך ניתן גם לתלות אותה.

• אופני רכיבה מקצועיים של חברת GARY FISHER, דגם .WAHOO בתוספת המון ציוד !!!!!!!!

האופניים המושלמות לכניסה לעולם הרכיבה המקצועית!! אופניים מטופלות ושמורות, שלא עברו הרבה ק"מ. דגם מצויין של אחת החברות הטובות בשוק. אפשר לראות מפרט באינטרנט (שלדה מצויינת, בולמי רוקשוקס והילוכי שימאנו). הקונה המאושר יזכה, מלבד לכושר טוב, לפנימיות ג'יפה, תיק למושב האחורי, משאבה דו בוכנתית יקרה, בקבוק עם מנשא של TREK, כפפות רכיבה של TREK, קסדה של TREK, וכמובן שספידומטר, שתדע כמה מהר אתה נוסע ותוכל לעקוב אחר ביצועייך..! מחיר רצפה !!

ציוד נוסף במחיר אפס-

• טוסטר אובן בגודל של מיקרו, עם 2 תבניות. משומש, אך

תקין לחלוטין! עם טיימר מובנה 50 ש"ח.

• שידת טלוויזיה יפה ואיכותית, עם זכוכית כהה שנצמדת עם מגנט מקדימה. מעץ איכותי בצבע שחור. שידה שווה.

100 ש"ח.

• 2 תמונות קנבס יפות של ג'ק דניאלס כחדשות לחלוטין. תמונות שהיו אצלי בחדר שינה. גודל 70X50

120 ש"ח.

• משקל מכני תקין לחלוטין, בצבע תכלת. 25 ש"ח.

• מתלה כביסה מתכתי משומש במצב טוב

20 ש"ח.

הציוד נמצא בקיבוץ ליד כפר סבא

ניתן ליצור קשר בטלפון - שיימסר דרך הודעה פרטית.

חג שמח ושנה טובה !!!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב... אז...

הכל נמכר פרט לאופניים ולתמונות!!! :-) מזל טוב לכל הרוכשים המאושרים !!!

אז ככה... האופניים במצב משגע... לכבוד כיפור גם החלפתי שרשרת, שימנתי וכיוונתי הילוכים........ אני מקבל בערך 3 שיחות בממוצע ביום על האופניים...... אבל אף אחד לא הגיע לראות אותם !!!! (אפילו לא אחד!!!) כולם אומרים 'תשמור לי' ואף אחד לא מגיע! הראשון שיראה אותן ויעשה עליהן סיבוב יקח אותם, בהתחייבות.

לכל מהירי ההחלטה, אני עובר ביום ראשון בצהריים באופן סופי...

יש לכם את היום (שבת) לקפוץ על ההזדמנות......

הוספו גם עוד משאבה חדשה לציוד + שרשרת נעילה עבה ואיכותית...

המחיר שלחתי לכולם בפרטי הוא 1500. היום זאת ההזדמנות האחרונה..!!! מי שמגיע לקחת את האופניים היום (שבת), יקבל מבצע משתלם!! אף דיל בעולם לא יכלול VALUE PER MONEY כלכך טוב.!!

תתקשרו 052-5527572

עמית

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים, רק האופניים נשארו.. והן מרגישות גלמודות. בואו קחו אותם!!

האופניים על ציודם עברו יחד איתי לירושלים בירתנו הנצחית....

חג שמח :wink:

• תוכן חדש...