Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

אחי קיבל לשלם על נסיעות בכביש 6 שלא ביצע בכלל.העניין המדאיג שהלוחית רישוי שצולמה זהה לרכב שלנו עם אותו מס'. הוא הלך ונתן הודאה במשטרה שזה לא הוא.מה אפשר לעשות עכשיו?? אני מפחד שבעל הרכב ההוא יעשה דוחות ובלאגנים והכל יישלח לאחי.

מה עושים במצבים כאלה? בבקשה עזרה אנחנו בפאניקה.תודה

פורסם

1. לשמור היטב את אישור הגשת התלונה במשטרה.

2. לוודא שהכתובת של בעל הרכב בתעודת הזהות עדכנית.

3. לקחת כל דואר רשום שמגיע.

 

כל דו"ח שמגיע יש לפנות לגורם שכתב את הדו"ח (משטרה או עירייה) ולצרף צילום של הגשת התלונה במשטרה ולבקש ביטול.

לא יבטלו או לא יגיבו - לבקש להישפט ולהגיע עם האישור.

לשים לב למועדים האחרונים בקשה להישפט ולא לפספס אותם.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אין משהו אחר שניתן לעשות???אי אפשר ללכת לבתי משפט ולבזבז ימי עבודה. זה לא הגיוני צריך לבקש מהמשטרה שתתפוס את בעל הרכב השני לא?

פורסם

הגשת תלונה, כלומר "ביקשת" מהמשטרה.

 

אני מניח שגם הודעת לכביש 6 על המצב?

אם הוא יסע שוב בכביש 6 ייתכן שינסו לתפוס אותו בזמן אמת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

זה הרבה מעבר לזה..אם הוא יעשה מעשי פשע עם הרכב? ידרוס הולכי רגל (בכוונה מקצין) או לא יודע מה, יש רכב עם אותה לוחית זיהוי זהה לשל אחי שמסתובב שם בחוץ. חייבת להיות דרך לעצור את זה.

פורסם

לא העלתי את הקישור בגלל התביעה, אלא כדי להראות שבמצב של גניבת זהות אפשר להטעות את משרד התחבורה ולגרום לכך שהרישום של הרכב (החוקי) יעבור ידיים למרות שהמכירה היא של הרכב המזוייף.

זו לא רק הבעייה של מי שקנה את הרכב המזוייף. במצב כזה אחיו של bennnn לא יהיה הבעלים הרשום של רכבו.

×
×
  • תוכן חדש...