Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כבר זמן מה שאני שוקל להחליף את האוטו יש לי מאזדה 323 2001 1.6 האופציות שאני עומד לפניהן:

toyota corola gli 1.6 2010 אוטומטית 124 כ"ס.

mg 550 1.8t 2010 אוטומטית 160 כ"ס.

mazda 3 activ 1.6 2010 אוטומטית 105 כ"ס.

golani1gk1.jpg

"אל מול אויב כמצוות בוראנו, נתלה על עץ את כל אויבנו"

פורסם

MG הוא כוח עולה בארץ ובשנים הבאות נראה יותר ויותר רכבים שלו על הכביש. החודש הגיעו משלוחים ראשונים של MG350, מכונית משפחתית קטנה יותר ולפי מה שהבנתי בשנה הבאה יגיעו דגמים נוספים. ה-550 זאת מכונית גדולה והיתרון שלה הוא שבמחיר של מאזדה 3 אתה מקבל מכונית בגודל של מאזדה 6. מאוד מאובזרת, מנוע טורבו, מרווחת.

טויוטה קורולה ומאזדה 3 הן הבחירות הבטוחות בקטגוריה. שתיהן טובות אבל השאלה היא מה אתה מחפש ברכב כי יכול להיות שאחת עדיפה על השניה עבורך.

פורסם

נראה לי זאת הפעם הראשונה שמישהו בפורום שוקל רכישה של המכונית הסינית ולא במסגרת ליסינג תפעולי.

מבחינתי ה MG זהו מוצר נחות ולא משתווה למכוניות היפניות בעיקר מבחינת אמינות ,בטיחות ושמירת ערך .

לכן כל עוד לא הוכח אחרת (וזה יקח עוד מספר שנים לפחות) הייתי מתרחק מאוד ממכונית סינית משומשת.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אופיר תודה רבה על הפירוט, אבל עדיין קשה לבחור מבין המכוניות. אני הבנתי שעדיף טויוטה על המאזדה מפחינת צריכת דלק וביצועים. ובקשר לmg זה מחיר זהה לטויוטה ויש את השידרוגים של הסאן-רוף מנוע 1.8T כסאות עור מסך וכו' שהדברים האלו הם די מפטים. השאלה עם באמת אני יכול לסמוך על הסינים ??

הבעיה היא שמכוניות אלו נדירות וכמו שkoka אמר קשה לדעת רק בעוד מס' שנים.

golani1gk1.jpg

"אל מול אויב כמצוות בוראנו, נתלה על עץ את כל אויבנו"

פורסם

ה-MG550 היא מכונית שעל הנייר מאוד מפתה. בפועל היא רחוקה מלהפתיע. כל האבזור השופע שלה לא מכסה על החסרונות. המנוע שלה למרות השימוש בטורבו לא גמיש מספיק, רועש ומחוספס. איכות החומרים ברובה טובה, אבל ככל שמתעמקים יותר מוצאים חלקים זולים למגע ולמראה ואיכות ההרכבה ירודה (למרות שהצבעים מכפרים על ההרגשה הכללית מעט). הגיר האוטומטי מסרס מאוד את הכוח של המנוע ויש בורות בהחלפת ההילוכים. בידוד הרעשים לא טוב ורעשי מנוע ורוח מאוד נוכחים, נוחות המושבים הקדמיים לא גבוהה, מאחורה המושב דווקא די נוח, ההגה מרגיש על הפנים. הוא קל בצורה יוצאת דופן ובכבישים מהירים חסר משקל ותחושה לגמרי. בהחלט לא רכב שהייתי קונה לעצמי, הסינים עדיין לא ברמה של המקובל היום ולמרות שהמכונית נראית חדשה ומעוצבת בצורה טובה גם מבפנים, ההרגשה הכללית עדיין מיושנת. לטובה אפשר להגיד שהמחיר טוב, המרווח טוב וצריכת הדלק לא גבוהה. חוץ מזה, היא "מפגרת" מאחור ובכלל לא יכולה לתת תחרות אמיתית למכוניות בקטגוריה שלה. בקשר לאמינות, בטיחות ושמירת ערך כפי שאמר KoKa לא מוכחים עדיין וזה עוד סיבה למה לא ללכת על הרכב הזה.

הקורולה והמאזדה שתיהן משפחתיות טובות, השאלה היא מה אתה מעדיף. אם תפרט יותר מה אתה מחפש מהרכב יהיה יותר קל לעזור לך.

• תוכן חדש...