Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיון אני יכול להגיד לך שבסופו של דבר עודף פיצ'רים במצלמה הוא חיסרון ולא יתרון

לחובב צילום אמיתי ,מצלמות "דמוי SLR" הם תחליף עלוב לדבר האמיתי.

אם איכות התמונה זה הדבר שבאמת חשוב לך ,ואתה כבר מתכוון להוציא סכום מכובד

מה שאני הייתי ממליץ זה ללכת על סדרות כניסה של מצלמת SLR

עם עדשה KIT בסיסית ,או אף לשקול רכישה של ציוד יד שניה.

ביד שניה אתה יכול לרכוש מצלמה+עדשה מעולה.

פורסם

אם אתה מחפש מצלמה "משפחתית 1.6 אוטומטית" טובה, אז ללא ספק: SX40. המלצתי עליה להורים שלי, והם ממש מרוצים!

אבל אם אתה באמת אוהב לצלם, אל תתפשר ולך על סדרות הכניסה של SLR אמיתי. ברגע שתצלם על SLR, לא תבין איך אפשר בכלל לצלם במצלמות פוקט או (רחמנא לצלן) פלאפון!

אני בזמנו התחלתי עם 450D (גם אני התלבטתי אם ללכת על SLR או דמוי), והמצלמה הזאת הייתה מעולה להתחלה! (היום יש לי 7D).

הייתי ממליץ לך על ה600D עם עדשת קיט 18-55.

אבל בשביל התקציב שציינת - גם ה1100D תעשה את העבודה:

http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-259-Canon-EOS-1100D-Digital-Rebel-T3-KIT-18-55-IS.aspx

קח בחשבון שזה עיסוק ממכר, ומהר מאוד תמצא את עצמך חולם על עוד עדשות, או פלאשים, או גופים גדולים יותר וכו'... אין סוף לזה!

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...