Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי,

אז יש לי סטיק אחד של 4GB של סמסונג במחשב הנייד שלי. אני רוצה להוסיף עוד אחד של 4GB כדי שיעבדו יחד ב-dual channel.

לפי הבנתי הם אמורים להיות זהים כדי לעבוד בצורה הזאת, וזו הסיבה שמוכרים אותם בזוגות.

אז, ניסיתי לחפש באינטרנט זכרון בעל מק"ט זהה, ומצאתי אחד עם מק"ט זהה פרט לאות אחת בו, ואני תוהה אם הם יוכלו לעבוד יחדיו.

מק"ט של הסטיק שלי - M471B5273CH0-CH9

מק"ט הסטיק שמצאתי - M471B5273DH0-CH9

ז"א, הבדל של אות אחת במק"ט, שאני לא יודע מה היא מסמלת.

מישהו יודע אם הם יעבדו ב-dual channel יחדיו?

פורסם

ברמת העיקרון רק נפח ומהירות \ תיזמונים. כמובן שאפשר שהמהיר יותר יעבוד במהירות \ תיזמונים של האיטי יותר.

בפועל אלא אם מדובר בקיט כפול או זכרונות מאותה אצווה, זה יכול להיות בעייתי.

יתרה מזאת היה לי קיט כפול של 2GB ולאחר מכן הוספתי קיט כפול של 4GB, כל אחד מהם עבד באותו תדר בלי בעיה (950MHz אפקטיבי), ביחד (כל ה-6GB) המחשב לא עלה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

כל עוד הזכרון תקין, אין שום בעיה לחבר אותו בנוסף לצורך הDUAL CHANNEL, אל תתייחס להבדל באות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אתה לא צריך לחכות לי, רשמו לך כבר כאן את התשובה הנכונה ושלי לא הייתה תמציתית כלל או כלל :) מבוססת על ניסיון בלבד.

אך כעת שאני בבית ועברתי על הDATASHEET של שני הרכיבים אני יכול לומר לך ששני הרכיבים זהים כמעט לחלוטין.

הגרסא עם הD בסוף צורכת מעט יותר חשמל (נמדד בMA) ועוד כמה עניינים טכנים אשר לא מעניינים בכלל כאשר מדובר במחשב נייד.. והמהירויות שלהם זהות לחלוטין מכל האספקטים. זה בעצם גרסא מעודכנת לאותו מודול זכרון.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

יופי, נרגעתי והזמנתי :)

תגיד, איך אני עוד יכול לגרום למחשב לעבוד יותר טוב ביישומי מוזיקה?

יש לי לפטופ e5220 של dell בן 4 חודשים, עם מעבד i5-2430 ולאחרונה הוא קצת מתחיל להיחנק כשאני משתמש בהרבה ערוצים ב-DAW שלי (FL Studio).

• תוכן חדש...