Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני כחודש קניתי הונדה ג'אז 2007 מחברת טרייד מובייל לאחר שבדקתי אותו במכון. עד עכשיו בלי עין הרע אני מרוצה.

קיבלתי הצעה זולה לביצוע פוליש ווקס + שטיפה חיצונית ופנימית במחיר מאוד משתלם (גרופון עבור שטיפת ממילא בירושלים אם מישהו מכיר).

העיניין הוא כזה - הרכב עבר תיקוני צבע מקיפים בחברת טרייד מובייל, זאת אומרת שהצבע בחלקו הגדול הוא לא צבע מקורי של הונדה אלא הוא נצבע במחלקת הצביעה שלהם. מבחינה חיצונית הרכב נראה נהדר - כחדש (אולם מי שבעל ניסיון יבחין שבוצעה צביעה) .

אני מעוניין לשמור על הצבע גם כדי שאני אהנה ממנו, וגם כדי שבעוד כמה שנים יהיה לי קל למכור אותו.

השאלה היא - האם מכיוון שמדובר בצביעה ע"י חברת טרייד אין ולא בצבע מקורי של הונדה, האם יש סכנה בביצוע פוליש לרכב? האם כדאי לוותר על הפוליש ולבצע רק טיפול ווקס?

האם אני מגזים בזה שאני חושב שהפוליש יכול להיות אגרסיבי כלפי הצבע, וזאת בעצם פעולה עדינה יותר?

תנו דעתכם, תודה!

פורסם

היי,

לא אמור להיות שום בעיה, הפוליש מוריד שכבה מיקרונית.

טיפול פוליש ווקס מראה תוצאות מאוד יפות, בכל אופן מה שעשיתי בעצמי לרכב. לא פגע בצבע רק "החייאה אותו"

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

בגדול - לא אמורה להיות בעיה לבצע פוליש ווקס במידה והצביעה נעשתה באופן איכותי ותקין.

אבל - אם היא נעשתה באופן איכותי ותקין - למה שתרצה לעשות אחרי כמה חודשים פוליש? פוליש ד"א לא שומר על הצבע.

אתה מוזמן לעשות ווקס. זה בסדר. ואתה יכול לעשות את זה גם לבד.

בד"כ כל המקומות האלו שעושים פוליש וקס באופן שהוא לא מקצועי (רוב המכוני שטיפה) עושים יותר נזק מתועלת.

פורסם
בגדול - לא אמורה להיות בעיה לבצע פוליש ווקס במידה והצביעה נעשתה באופן איכותי ותקין.

אבל - אם היא נעשתה באופן איכותי ותקין - למה שתרצה לעשות אחרי כמה חודשים פוליש? פוליש ד"א לא שומר על הצבע.

אתה מוזמן לעשות ווקס. זה בסדר. ואתה יכול לעשות את זה גם לבד.

בד"כ כל המקומות האלו שעושים פוליש וקס באופן שהוא לא מקצועי (רוב המכוני שטיפה) עושים יותר נזק מתועלת.

תודה על התגובות.

זהו, האמת היא שקניתי שובר בגרופון בזול ב 150 שכולל כבר הכול, ואכן מדובר במכון שטיפה. מלכתחילה לא חשבתי על פוליש כי הרכב נראה מעולה - אבל כן חשבתי על ווקס כדי לשמור על הצבע.

האמת היא שאמרו לי שפוליש יגרום לזה שהצבע יהיה חלק יותר, וכך יהיה פחות מורגש שהרכב עבר צביעה והרי זה עדיף למכירה עתידית (למרות שאם לא מסתכלים במיוחד בזווית הנכונה - לא שמים לב).

אז בעצם אין צורך לפחד מהווקס, אבל עדיף להימנע מהפוליש אם הצבע חדש ואני לא מכיר את מכון השטיפה?

פורסם

אם הצבע חדש לדעתי אין טעם לעשות פוליש..

לגבי וקס זה בסדר, אגב אם בפעם הבאה תחליט לעשות, קפוץ לחנות אביזרי רכב באיזור

תקנה וקס ותעשה לבד, מביא תוצאות הרבה יותר טובות מכיוון שאתה משקיע ברכב של עצמך ! מנסיון

אתה יכול לראות כאן תוצאות

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=437306

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

^^

אני אקח את זה בחשבון. בכל מקרה - מכיוון שכבר רכשתי את השובר אני חושב שאני אלך רק על הווקס, אולי על פוליש מאוד עדין אם אני אתרשם באופן חיובי מהבן אדם ומהציוד שלו...

• תוכן חדש...