Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3574984,00.html

במשפט האחרון הכותב סיכם את זה דיי יפה, "אך ההנחות שיינתנו בפועל לרוכשי המכוניות בישראל יהיו כנראה קטנות משמעותית מאלה שניתנות כיום לרוכשי מכוניות יד שניה "אפס קילומטרים" וייקרו את עלויות הליסינג של מחזיקי הרכבים הצמודים."

כלומר שינוי מהותי לא יהיה , בלגן כן.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

וגם את עלויות הרכב החדש למכירה (יתייקרו גם הם) וגם צפויה ירידת

ערך יותר משמעותית למי שבבעלותו רכב יוצא ליסינג.

אני לא רואה הרבה מאיפה הצרכן מרוויח פה, אני מקווה שאני טועה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אם כבר, שיהפכו גם את מסלולי הליסינג הפרטי בחברות הליסינג לרכבים בעיסקת מימון בבעלות הלקוח.

אני מניח שזה לא יעבור בסוף, היבואנים לא יניחו לזה לקרות. וגם אם כן התופעה הזאת של יש שניה 0 ק"מ תיפסק אלא במקרים של רכבים בני יותר משנה ושם כבר מישהו חייב לרשום יד ולא משנה אם זה היבואן או חברת הליסינג.

פורסם

מהלך גרוע מאוד שהלכה למעשה עלול לגרום להצפה של השוק ברכבים ששכבו שנה ויותר בנמלים, אך הפעם ללא שום סימן זיהוי. באמת מעניין שמכל ההמלצות של ועדת טרכטנברג ליוקר המחייה מאמצים דווקא את זו שתטב עם היבואנים ותפגע בצרכנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...