Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך את עזרתכם ביעוץ לרכישת רכב סופר מני בתקציב של עד 65K רצוי שיהיה שנת 2008 ומעלה.

נכון לעכשיו אנחנו זוג צעיר אבל התכנון הוא להתרחב בשנה הקרובה כך שעגלה צריכה להיכנס....

הרכב חייב להיות אוטומטי וצריכת דלק טובה.

הנסיעה שלי היא כ -500קמ' בשבוע.

חשבתי על הכיוון של סוזוקי סוויפט או סקודה פאביה אבל אני לא סגור על כל הקטע של העגלה....

תודה רבה.

פורסם

שלום shmoolm,

סוזוקי סוויפט היא מכונית חביבה ומצויינת, זריזה ואמינה. אך מבחינת גודל תא המטען שלה אני מסופקת אם היא תענה על הצרכים שלכם. תא המטען של הסוויפט קטן יחסית ויהיה קשה להכניס לתוכו עגלות תינוקות בגודל מלא. לסקודה פאביה יש תא מטען שגדול בכ-50 אחוזים מתא המטען של הסוויפט - 300 ליטר בפאביה, 200 ליטר בסוויפט.

מכונית נוספת בקבוצה הזאת עם תא מטען גדול יחסית היא יונדאי i20, שגם לה יש תא מטען של 300 ליטר. בסביבות המחיר שציינתם תוכלו למצוא i20 שמורה עם קילומטראז' סביר מהדגמים הראשונים שעלו לכביש בשנת 2009.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

הפחד שלי מהפאביה זה עלויות תיקונים.

אני בא מהכיוון של VW ואני לא רוצה לחזור לטיפולים יקרים... האם זה באמת כך? אן שיש הבדל בין סקודה ל VW?

בנוסף עולה לי ההתלבטות לפעמים האם בכלל כדאי לרכוש סופר מיני או עדיף כבר לקנות מכונית משפחתית סגנון I30... המחירים כמעט וזהים....

מה אתם אומרים?

פורסם

היי shmoolm,

עלויות הטיפולים בסקודה דומות מאוד לעלויות הטיפולים בפולקסווגן. ברוב המקרים מדובר באותם החלפים ובאותם המוסכים שמטפלים גם בסקודה וגם בפולקסווגן, שכן סקודה היא חלק מקבוצת פולקסווגן וגם בארץ שני המותגים מיובאים על ידי אותו היבואן (צ'מפיון מוטורס). כך או כך, עלויות הטיפולים של סקודה אינן שונות בצורה מהותית מעלויות הטיפולים של מכוניות אירופאיות אחרות.

יונדאי i30 ומשפחתיות קומפקטיות אחרות בסגנון (פוקוס 5 דלתות, ניסאן טידה 5 דלתות וכו') הן בהחלט אופציות שאפשר ורצוי לבדוק. אבל צריך לקחת בחשבון שלרובן יש מנוע גדול יותר וכתוצאה מכך ברוב המקרים צריכת הדלק שלהן גבוהה מעט יותר, במיוחד בתוך העיר.

מיטל מאלדן.

פורסם

שלום לכולם,

מחפש המלצה לרכב משפחתי אוטומטי עד סכום של 65K (שנת 2008 ומעלה).

שיהיה רכב חסכוני בדלק, אמין ולא יקר לאחזקה... חשבתי על הכיוון של הסוזוקי SX4 למרות העיצוב הפושר משהו.. אולי אני יצליח למצוא את גירסאת ה-5 דלתות...

מה אתם אומרים? יש לכם המלצות אחרות אולי?

תודה.

פורסם

היי shmoolm,

סוזוקי SX4 בהחלט יכולה להתאים לצרכים שלכם. מדובר במכונית חסכונית, זולה לאחזקה, עם תא מטען גדול ורמת בטיחות טובה. במסגרת תקציבכם תוכלו למצוא רכב ממודל 2008 או 2009 שסיים עסקת ליסינג. שים לב שבשנים האלו דגם ה-4 דלתות (סדאן) נפוץ יותר מדגם ה-5 דלתות (האצ'בק) כך שייתכן שתצטרך להעזר במעט סבלנות עד שתמצא רכב כזה שיקלע לתקציבך.

מיטל מאלדן

פורסם

כמו שכתבה לך מיטל, רוב ה-SX4 שנמכרו בשנים הראשונות היו בגרסת ה-4 דלתות. בתקציב שלך ייכנסו רק דגמי 2008 או 2008 על גבול ה-2009 אם תלך על רכב מליסינג, אבל בליסינג יש עוד פחות האצ'בק.

יש עוד אופציות בסגנון הזה - פוקוס 5 דלתות, יונדאי i30, ניסן טידה האצ'בק (גם נדירה יחסית), מאזדה 3 האצ'בק וכו'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...