Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפאביה הקודמת שהייתה לי, לחיצה רגעית על כפתור הנעילה הייתה נועלת את הרכב וגם מרימה את החלונות.

כיום על מנת לסגור את החלונות, יש צורך בלחיצה בלתי פוסקת על כפתור הנעילה כדי שהחלונות יתרוממו. הבנתי שעשו את זה כדי שמקרה שהשאירו/ שכחו ילד/בעל חיים באוטו יישאר לו כביכול פתח אוויר.

אני לא מעוניין בטריק זה, אני מעוניין כמו בעבר שהחלון ייעלה וייסגר.

האם ניתן בכלל ?

האם דורש כבל דיאגנוסטיקה?

פורסם

אכן שינויים מסוג זה נדרש לחבר ציוד דיאגנוסטיקה ולשנות את ההגדרות.

לא תמיד הייצרן מאפשר שינויי זה במחשב נוחות.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה גם מה שאמרו לי במוסך, אך נראה לי תמוה.

עובדה שהחלונות כן מקבלים פקודה דרך השלט (דרך אגב גם מסוויץ הדלת), אז למה הם צריכים לקבל פקודה ללא הפסק.

פורסם

בכל הואגיות החדשות לא ניתן להרים חלונות בלחיצה אחת (מטעמי בטיחות) , לא ניתן גם לתכנת את המחשב אחרת , ידוע לי שבעבר מכרו (לדור 4) מעין יחידה שהתחברה לשקע הדיאגנוסטיקה(היה צריך להשאירה מחוברת) ועקפה את ההגבלה הנ"ל לא ידוע לי אם קיים פתרון כזה לדגמים החדשים.

חפש ב EBAY

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
בכל הואגיות החדשות לא ניתן להרים חלונות בלחיצה אחת (מטעמי בטיחות) , לא ניתן גם לתכנת את המחשב אחרת , ידוע לי שבעבר מכרו (לדור 4) מעין יחידה שהתחברה לשקע הדיאגנוסטיקה(היה צריך להשאירה מחוברת) ועקפה את ההגבלה הנ"ל לא ידוע לי אם קיים פתרון כזה לדגמים החדשים.

חפש ב EBAY

בכול הגולפים מדור 4 שנמכרו בארץ היה ניתן להרים חלונות בלחיצת כפתור ללא חיבור של יחידה חיצונית לשקע דיאגנוסטיקה.

בגולפים דור 5 תלוי איזה מחשב נוחות מותקן.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...