Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה מצויין!

לאלו שמצאו את המשענת בסיאט לא שימושית בגלל הגובה שלה, באתר הזה גיליתי שיש כפתור על המשענת שמאפשר לכוון את הגובה שלה - הייתי חייב לבדוק את זה עכשיו (3 בבוקר :roll: ) ורשמית זה היום הכי מאושר שלי השבוע 8)

פורסם

חשבתי שאולי זו השעה , אבל אתה רציני? הכפתור הזה גלוי לעין גם בפאביה וגם באיביזה איך לקח לך כל כך הרבה זמן , מה גם שזה רשום בספר רכב.

נו ניחא , סע בשלום.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מה גורם לך לחשוב שהוא אי פעם פתח ספר רכב? מה זה שידה של איקאה שצריך הוראות הרכבה?

סתם אני צוחק...

אבל זה מאוד אופייני לנהג הישראלי להתחיל לנהוג ברכב החדש שלו (גם אם הוא יד שניה וגם אם חדש מהחברה) מבלי לעיין, לפחות, בספר רכב. עצתי שלי קח את הספר - קרא אותו לעומקו כדי שדברים קריטיים יותר אתה לא תפסס ותגלה שבמשך זמן רב פעלת בניגוד להנחיות יצרן והזקת לרכב.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

עזוב ספר רכב , הכפתור הזה כל כך גלוי אני באמת לא יודע איך אפשר לפספס אותו.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

הכפתור הזה גלוי, אך מי שלא שם לב יכול לחשוב שהוא מיועד רק כדי לעלות את משענת היד למצב ניצב (בין המושבים).

הטריק כאן כמובן הוא שאפשר להוריד את המשענת בזוית כלפי מטה, מה שדיי חייוני כדי להחליף הילוכים בקלות בגיר ידני.

פורסם

בינינו... אם יש לך רכב ידני מה אתה בכלל צריך את המשענת הזאת - היא רק מפריעה בדרך. שתהיה בן 60 זה סבבה - אבל על איביזה ידנית?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

תודה רבה על המידע.

אני קיללתי את המשענת הזאת ולא הבנתי מה הצורך שלה בגובה שמפריע להעביר הילוכים.

הולך לבדוק את זה על האיביזה.

קבל LIKE :)

• תוכן חדש...