Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בידיוק התחלף לירוק, נתיב פנוי, היה משאית וכמה רכבים בימני, באתי במהירות מותרת (70 קמש), ירדתי באופן טבעי ל40-50, פתאום כלב לבן בינוני קפץ לכביש, רץ כאילו היטלר רודף אחריו, איך שקלטתי אותו, פול-ברקס בפעם אחת.

הכלב ניצל, רץ מהר מאוד, מזל שלו.

אני בערך חצי שניה או שניה אחרי שננעלו הגלגלים (אין ABS), שמעתי מכה חזקה מכיוון הגלגל הימני קדמי.

הגעתי אחרי 3 דקות ליעד, בדקתי שהכל בסדר, המתלה פועל, אין נזילות, הרכב מאיץ כרגיל, בולם כרגיל, מסתובב ופונה כרגיל.

(זה כביש שאני מכיר טוב, לא היה בורות או משהו, אולי היה חפץ כמו בקבוק קטן, שלא ראיתי, אבל אני כמעט בטוח שהכביש היה חלק ונקי.)

מאיפה יכולה לבוא המכה? (ישב נוסע חגור במושב ליד הנהג, למרות שאין הרבה קשר).

פורסם

בכל הקאוואלירים שנמכרו בארץ היה ABS ,אם אצלך מנותק/לא פעיל זה עניין אחר.

לגבי המכה,אולי פגעת במשהו - בדקת ? אולי עף איזה חפץ מתא המנוע בעקבות הבלימה החזקה.

פורסם
בכל הקאוואלירים שנמכרו בארץ היה ABS ,אם אצלך מנותק/לא פעיל זה עניין אחר.

לגבי המכה,אולי פגעת במשהו - בדקת ? אולי עף איזה חפץ מתא המנוע בעקבות הבלימה החזקה.

מהמכסה מנוע לא יצא כלום, הרכב מטופל טוב, אין סיכוי שמשהו יפול.

לגבי ABS, הרוס ולא תיקתי אותו.

יכול ליהיות זה משהו בברקסים, לא מזמן החלפתי משאבות בגלגלים האחוריים, והוצאתי אוויר והכל, אבל אולי יש קשר?

פורסם
אתה תופתע שגם המקצוענים שוכחים דברים בתא המנוע,מברג,סיגריה,מצת, מה מצב הבולמים שלך?

בולמים גמורים, חורקים, הרכב לא אוחז טוב (יחסית לקוואליר 98 רק עם רבעיית פירלי).

כל כיכר שאני לוקח קצת אגרסיבי היא מתחילה לזרוק תחת, ובכללי הרבה תת-היגוי אם הרגל כבדה על הגז.

בוא נגיד ככה, סובארו DL עם משקל ומנוע אמריקאי.

פורסם

תת היגוי וזריקת תחת לא מתחבר לי.

יכול להיות תנודה של הבולם :roll: .

קרה לי פעם עם מאליבו שבבלימה חזקה,פשוט הבולם זז כי הכרית והתושבת היו קרועות :cry:

פורסם
תת היגוי וזריקת תחת לא מתחבר לי.

יכול להיות תנודה של הבולם :roll: .

קרה לי פעם עם מאליבו שבבלימה חזקה,פשוט הבולם זז כי הכרית והתושבת היו קרועות :cry:

"בכללי הרבה תת היגוי", לא ביחד.

הרכב נוסע מצויין עכשיו.

• תוכן חדש...