Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לקנות חלפים מקוריים למצובישי לנסר לטיפול (פילטר אויר, פילטר מזגן, פילטר שמן), אבל אין לי מושג איפה אני יכול להשיג כאלה.

לנסוע למוסך מורשה קצת בעייה בשבילי (וגם המחירים שלהם לא הגיוניים- אזור ה-150 ש"ח בשביל כל אחד מהנ"ל).

חשבתי על אופציה של לקנות באיביי או משהו כזה- הבעיה שאני לא יודע איך אני מוצא את החלפים שמתאימים לדגם של הרכב שלי.

איזה פרטים אני צריך לחפש כדי למצוא את החלקים הנכונים? יש איזה אתר או מוכר מומלץ לחלפים מקוריים של מצובישי?

הרכב זה מצובישי לנסר 2007

תודה לעוזרים ויום טוב!

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

את החלקים המקוריים לרכב שלי (יונדאי) אני קונה דרך המוסכים המורשים וזה לאחר שנוכחתי לדעת שהמחירים שם כמה שזה נשמע מצחיק פשוט זולים יותר מחנויות חלפים מקומיות. לדוגמה: מסנן שמן מנוע - חנות חלפים = בין 40 ל-80 ש"ח. מוסך מורשה: 36 ש"ח. מסנן דלק - חנות חלפים = בין 120 ל-170 ש"ח. מוסך מורשה: 112 ש"ח. בקיצור תעשה קצת שיעורי בית ותקנה את החלפים בהתאם.

לקנות באייבי ארה"ב זה קצת בעייתי מכיוון שהרכבים שנעים פה בארץ מגיעים מהשוק האירופאי ולפעמים שונים במפרט מהרכבים הדומים בארה"ב. לכן תצטרך לקנות מאייבי אנגליה אשר שם המחירים די דומים לכאן בשילוב המשלוח+המכס והטרטור שלך כדי לאשר כניסה לארץ של חלק כזה או אחר.

פורסם

יש איזה מוסך מורשה ספציפי שאתה ממליץ עליו?

(היבואן של יונדאי זה אותו יבואן גם של המצובישי, לא?)

פורסם

כלמוביל אכן מייבאת גם את יונדאי וגם את מיצובישי אך לא כל המוסכים המורשים מטפלים בכל הקבוצה, יש כאלו שאחראים גם ליונדאי וגם למיצובישי ויש כאלו שאחראים לכל מותג בנפרד. לכן, עליך לאתר את המוסך המורשה של מיצובישי הקרוב אליך, להתקשר אליו ולוודא שהוא אכן מוכר חלפים לשוק הפרטי, להגיע אליו פיזית לקבל ממנו הצעת מחיר לחלפים, לבדוק את המחיר על אותם חלקים מול חנויות חלפים מקומיות ולהשוות היכן עדיף לך לרכוש.

פורסם

יש לי את הרכב ואני קונה לא בעיות מקורי (בחלק מהחלקים)

פילטר שמן -50 ש"ח (ניתן לקנות בסגולה או נאצר חלפים כפר קאסם)

פורסם

גם לי יש לנסר.

בכל חנות חלפים מכובדת תמצא :

1-פילטר שמן מקורי - 40-50 שח

2-שמן מנוע טוב לא פחות ואף יותר מהמקורי - 80-150 שח

3-פלאגים של דנסו - 80 שח

4-פילטר אויר - תחליפי 25 שח, מקורי 50-80 שח

5-פילטר מזגן תחליפי - עד 100 שח, אין בעיה לקנות תחליפי.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

OK, דיברתי עם המוסך המורשה היום: פילטר מזגן- 180 ש"ח ללא מע"מ (קניתי תחליפי ב-40 ש"ח, אבל הוא רועד ועושה לי רעשים מעצבנים). מחיר פשוט שערורייתי בשביל חתיכת פלסטיק עם קרטון! יותר מעצבן אפילו מהמחיר של החלפת נוזל קרור (שעולה 40 ש"ח באוטודיפו- אזור ה-280 במוסך) פילטר אויר- 130 ש"ח ללא מע"מ- הגיוני האמת... התחליפי שקניתי ב-50 ש"ח לא יושב לי כמו שהייתי רוצה (טיפה חופשי) וזה מציק לי. פלאגים יש אירידיום בדגם הזה אז אני אצתרך להחליף עוד 50K ק"מ. פילטר שמן אני קונה מקורי באיזה 100 ש"ח. עוד הצעות?

• תוכן חדש...