Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קניתי שמפו של SONAX , אתמול עדיין שטפתי את הרכב אם מיים כי יש ווקס עדיין ,עכשיו בעקבות מה שגל כתב ,אני מפחד להשתמש בזה ...אולי להחזיר ?

מצאתי במחסן שמפו של DUPONT מה שהומלץ גם כאן ,אבל הוא כבר אולי בן שנתיים ,אין תוקף מדובר על סבון

מה עושים ?

פורסם

עם סבון כלים לא טוב לשטוף עקב החוצמיות שבו דובר על זה רבות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אחרי המון זמן של שימוש (מצויין!) ב-DUPONT, ניסיתי פעם אחת את ה-SONAX והתאכזבתי. מוריד את שכבת הוקס לגמרי.

בקיצור, DUPONT מומלץ בחום.

פורסם

מי ששוטף את רכבו אם נוזל כלים 18% / 36% חומר פעיל כנארה לא מבין ולא קרא ויש ים כתוב על זה מתי תלמדו.

אנחנו אנשים בעלי רכבים חלקם יקרים חלקם לא ,שרוצים לשמור על הרכב ונהנים לנהוג ברכב נקי .

לגבי הדופונט שמפו לאור מה שנכתב כאן לומרות שהשמפו בן שנה אולי יותר אני אשתמש בו ,והשמפו של SONAX

28 ש"ח יחזור לחנות.

אגב רכשתי נוזל לניקוי גאנטים לא זוכר את שמו נדמה לי של מישלין אקולוגי ,לא עשה דבר ,הוחזר לחנות ורכשתי אתמול נוזל לניקוי גאנטים של SONAX הגנטים יצאו מבריקים ונוצצים ,יקר מאוד הבקבוק 72 ש"ח לתרסיס אבל שווה את הכסף.

פורסם
עם סבון כלים לא טוב לשטוף עקב החוצמיות שבו דובר על זה רבות.

איזה חומציות יש בנוזל כלים שאין בסבון אחר?.

הגיע הזמן שנבין, סבון זה סבון (אם הוא לא אקולוגי), ולא משנה אם הוא של סנו או כל חברה אחרת בעולם כולו, מה שחשוב זה הריכוז של הסבון-ככל שהריכוז גבוה יותר הוא יקר יותר מנקה טוב יותר, וגם מזיק יותר (לא לכלי מטבח אבל לצבע רכב כן), כמובן שבנוזלים הללו מוסיפים גם קצת בושם, חומר הברקה (ווקס) ואולי ממיסי שומנים נוספים בריכוזים נמוכים.

רבותי אנחנו מממנים את מחלקות השיווק של החברות הללו שמוכרות ביוקר,ואנחנו אוהבים אריזות יפות (במקרה הזה) שתבינו, רוב המוצרים הכימיים ניתנים להעתקה ופיצוח, וכל החברות בעולם למוצרי ניקוי עושות זאת וללא בעיה,וככל שהמוניטין של החברה גבוה יותר, כך המחיר של המוצר יהיה גבוה יותר, הרי אף אחד לא מצפה שחברה מכובדת תמכור בזול.

אז שלא יעבדו עלינו- שמפו או סבון גוף יעשו את אותה העבודה, ואם הם לא מנקים מספיק טוב , אז אפשר לעבור לנוזל כלים 36% חומר פעיל, או אז הנזק לצבע גדול יותר בתקופת זמן ארוכה כמובן.

כנ"ל גם לגבי ניקוי ג'אנטים, מי שרוצה ניקוי "מעולה" שיקח ממיסי שומנים על בסיס סוקה קאוסטית או חומצת מלח, והג'נטים יתנקו נהדר, אבל הנזק בדרך.

בהצלחה.

פורסם

אני משתמש בSONAX ומכניס אולי 35 מ"ל לדלי של 10 ליטר+-, הריכוז שדרוש בהוראות הוא 100 מ"ל ל 10 ליטר

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...