Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו כאן שם לב לתופעה שמכוניות של חברות הליסינג שמעורבות בתאונות תובעות סכומים מופרכים על נזקים שלא היו ולא נבראו... ?

הם לעולם לא יודו באשמה לתאונה וישלמו את הנזק... הם תמיד יגררו אותך למשפטים, צודקים או לא צודקים, והם יוציאו לך את המיץ עד שלא תוכיח מעל לכל צל של ספק שלא אתה אשם בתאונה... ושאתה למעשה הוא הנפגע !

לדעתי ואין לי ספק בכך שהם עושים קומבינות עם שמאים ומוסכים, מפברקים חשבוניות ומביאים תמונות של נזקים שלא היו ולא נבראו (ולא אתפלא אם הם משתמשים גם בפוטושופ)... ואת הכסף כמובן משלשלים לכיסם...

נגיעה קלה בפגוש של מכונית ליסינג מאחור - אפילו שיפשוף אין, והתביעה בדרך, שיכולה להגיע גם לעשרות אלפים !

האם יש כאן בפורום עוד נפגעים?

האם ניתן לעשות משהו כדי למנוע מהם את המעשים האלה, למעשה החברת ביטוח של המבוטח נושאת ברוב הנזק וזה צריך להיות גם אינטרס שלהם להלחם בתופעה, אבל למבוטח יש השתתפות עצמית שצריך לשלם וזה גם מגדיל לו את הפרמיה בגין העדר תביעות...

פורסם

יוסי - ברוך הבא לפורום.

פורום זה לא צ'אט, ויכול להיות שיקח גם יום או יומיים עד שמישהו יתייחס לפוסט שכתבת.

על אחת כמה וכמה כשמדובר בזמן בו חלק ניכר מהגולשים בפורום הלכו לחגוג.

לגופו של עניין - בגדול חברות הליסינג מנסות (וגם מצליחות בחלק מהמקרים) לנפח את הנזקים הנגרמים לרכביהן.

ותאמין לי שחברות הביטוח יודעות להתווכח איתן ולהוריד את הדרישות המופרכות לסכומים הגיוניים יותר.

הבעיה העיקרית היא במצב בו הנהג הפוגע משלם את הנזק בעצמו (ואז אין לו להלין אלא על עצמו שלא עשה ביטוח צד ג')

בכל מקרה האשמות שאתה מעלה הינן חמורות וכלליות מדי - אל תצפה לתגובות ענייניות של אנשים כאשר אתה כותב האשמות חמורות וכלליות ללא ביסוס עובדתי כלשהו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ZVIT אני רק מנסה לבדוק אם זו תופעה גורפת, אם זה קרה לעוד אנשים, שאתה רק נוגע ברכב ליסינג ורואים שאין ממש כלום, הם שולחים לך תביעה ותמונות של איזה שהוא פלסטיק קטן שבור מאחורי הטמבון שקל מאוד לפברק תמונה כזו, ותובעים אלפים רבים של שקלים... בטוח שאני לא היחיד שזה קרה לו...

פורסם

מיצובישי לנסר , רכב דיי פופולרי בליסינגים.

פגוש אחורי עולה 7000 שח לפני מע"מ ועבודה.

החלפת פגוש עוברת 10,000 שח בקלות מכיוון שבד"כ רכבי הליסינג שנה שנתיים על הכביש השמאי מאפשר החלפה ולא תיקון.

כך שיכול להיות שהמסקנות מהמקרה הפרטי שלך הן קצת מרחיקות לכת

פורסם

מכיוון שחברות הביטוח לא נולדו אתמול אז סמוך עליהן שהם לא ששים לשלם עבור תביעות מופרזות גם אם מדובר בחברות הליסינג

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...