Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיאט איביזה מודל 95 1.6 עם 100K

אתמול יצאתי לנסיעה של שעה והדלקתי מזגן, במהלך הנסיעה הרגשתי שהמנוע נותן גן ואז ומאבד כוח.

לאחר מכן כיביתי את המזגן והמצב החמיר, המנוע בניוטרל מעלה סל"ד 1500 ונופל ל700 ככה כל הזמן.

כשאני מדליק את המזגן ונותן מכת גז הא מעלה סל"ד נגיד ל3000 ומדומם.

בבקשה תעזרו לי או שאני ישחט במוסך :\\\

תודה מראש.

פורסם

אני לא בטוח במאה אחוז במה שאני אומר אבל אני נותן לך כיוון לבעייה, זה נראה כמו משהו שניקוי בית מצערת יסודי יכול לפתור,

בנוסף טיפול 10K(במידה ולא נעשה) אולי יכול לפתור את הבעיה.

אל תתפוס אותי במילה, מומלץ שתתייעץ עם מוסכניק אמין בנוסף.

פורסם

תעשה בדיקהאם לא הישתחרר לך צינור וואקום או שהמיצב טורים( מנוע צעדים) שלך לא תקין.תתחיל בבדיקה ויזואלית של כל מהחברים.קטנקטורים של החשמל ברכב תבצע ניקוי בית מיצערת,נתק את המצב לכמה דקות,פתח סוויץ ל10 שניות ואז תניע.אם הבעייה עדיין

קימת יש סיכוי שהמנוע צעדים לך עושה בעיות.יש לך עשן שחור כשאתה נותן גז?

פורסם

אפשרות ראשונה: ניקוי וכויוון בסיסי לבית מצערת יעזרו- מדובר בכמה מאות בודדות ביותר של קלים.

אפשרות שנייה: אם הניקוי והכיוון לא עזר יש להרכיב מצערת תחליפית/חדשה.

אם אתה מהמרכז,כמובן שמומלץ לפנות למוסך רון,המתמחה במכוניות אלו ולעיתים יש לו במלאי מצערות כאלו במחירים טובים יחסית לעומת מוסכים אחרים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
תעשה בדיקהאם לא הישתחרר לך צינור וואקום או שהמיצב טורים( מנוע צעדים) שלך לא תקין.תתחיל בבדיקה ויזואלית של כל מהחברים.קטנקטורים של החשמל ברכב תבצע ניקוי בית מיצערת,נתק את המצב לכמה דקות,פתח סוויץ ל10 שניות ואז תניע.אם הבעייה עדיין

קימת יש סיכוי שהמנוע צעדים לך עושה בעיות.יש לך עשן שחור כשאתה נותן גז?

אין לי אשן בכלל כאילו הוא שקוף, כשאתה אומר מנוע צעדים אתה מתכוון למפלג?

פורסם

ועוד משהו אני סמתי לב שיש נזילה של נוזל קר כלשהוא מאחד החלקים שנוגעים ברצועת טיימינג ניראה כמו המדחס של המזגן אבל אין לי מושג מה זה?

• ספונסר פורום
פורסם

מה דגם המנוע אצלך ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

יש סיכוי שזה אחד החיישנים.

אצלי יש בעיה טיפה דומה במספר דברים רק שאצלי זה קורה במזג אוויר חם מאוד ומצד שני הרכבים שלנו מאוד מאוד שונים. אני הייתי מהמר על אחד החיישנים וזאת דעתי מניסיון אישי.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

הייתה לי בעיה דומה בסיאט לאון 2003. הוסת של האויר למנוע לא עבד טוב וגרם לבעיות בטורים עד שהרכב נתקע.

החלפתי במשופץ ונפתרה הבעיה. ומכרתי את הרכב אח"כ.

כשאתה מדליק את המזגן המגביר טורים נכנס לפעולה- יכול להיות שהבעיה משם.

מכונית זה יותר מסתם אוטו

• תוכן חדש...