Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך וואלה!רכב : "אושר ייבוא רכב בתקינה אמריקנית מכל העולם--משרד התחבורה מקדם את התחרותיות. יאפשר לייבא כלי-רכב עם תקינה אמריקנית מכל מקום בעולם, לאחר שעד כה התאפשר הייבוא רק בצורה חלקית מארה"ב, קנדה ומקסיקו.."

לינק

לינק מכלכליסט

האם נראה פריחה בשוק? תחרותיות אמיתית? סוף למונופולים? אני בספק, אבל רק זמן יגיד.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

שמעתי מחבר בטלפון, הלכנו לסוכנות יבוא אישי היום, אבא שלי הזמין ZR1 בצבע בז'

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יאללה בלאגן

עוד שנתיים אתה קונה מכונית משומשת, נכנס למוסך יבואן ואין להם אף חלק מתאים למכונית שלך.

אבל יש פה ייתרון תהייה חלופה יותר גדולה של מכוניות על הכביש, לאנשים ימאס להזמין חלקים באיביי.

אייל

פורסם
זאת מתיחה? :roll:

האשכול עצמו לא.

הציטוט למטה כן.

VVV

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

המתיחה לא הצליחה - ZR1 מיוצרת בארה"ב והיה אפשר להביא אותה גם קודם ... :lol:

פורסם

מחשבה ראשונה: 1 לאפריל.

מחשבה שנייה: הגיוני בעצם. למה?

יותר מכוניות, הורדת מחירים לשוק המשומשות. המס יישאר גבוה על המכוניות החדשות. המדינה לא תפסיד כלום.

יותר מכוניות, יותר דלק. והדלק רק מתייקר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברכה,

ואותי מעניין מתי יבטלו על הדרך גם את החוק המפגר של היבוא עד שנתיים אחורה

כי כשיבטלו, באמת תהיה פה חגיגה :twisted: (דגם שהפסיקו לייצר ב 2003 ולא יובא לארץ)

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אוקיי אז קאמארו חדשה עולה קצת פחות $24K, פי 2 בגלל המיסוי ומכפילים ב3.72 יוצא 178,560שח לפני אגרות שאני בטח לא מכיר, משלוח ושאר קשקושים.

מצד שני, ה Scion FR-S (מה שייקרא אצלנו Toyota GT86 / Subaru BRZ) תעלה בערך 180K בייבוא אישי (שוב, לפני אגרות וסלטים). המחיר המקומי אמרו יהיה באזור ה290K התחלתי? פה דווקא שווה להשקיע קצת מאמץ ולהביא לבד.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...