Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. :-)

השאלה לא מופנית בשבילי אלא בשביל חבר טוב שמחפש עבודה כרגע.

הציעו לו הצעת עבודה, כמתקין כבלים בחברת רוטל נטוורקס. לפי מה שהבנתי ממנו זו חברה קבלנית, שעושה התקנות עבור הוט.

הם דורשים ממנו התחייבות, לשנת עבודה כנגד קנס של 2500 שקלים. בגלל שיש קורס 5 שבועות בתשלום.

מישהו עבד, או עובד או מכיר חבר שעובד בחברה הזאת בעבודה הנ"ל?

תודה.:-)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אני עובד בחברה המתחרה של רוטל הניקראת "מפץ" הנדסת מערכות החברה שלנו נותנת שרות טכני לחברת הוט ויס ועיקר העבודה שלנו היא התמחות בבניית אולפני שידור טלויזיה בHD ובשנים האחרונות שידרוג מוקדים לHD ושידרוג האפסטרים של המוקדים דרך RF GETWAY אני יכול לומר שהעבודה מאד טובענית ומעניינת ולומדים דרכה המון זה לא עוד טכנאי שירות של הוט שמטייל ומחליף מממירים והכי הרבה מכין שקע RF לממיר ומכין כבל RG59 .מה שכן המשכורות לא הולמות את מה שאתה בתור טכנאי עם הידע שצברת עושה מה שכן העבודה הזו היא קרש קפיצה בתחום הRF עם הידע שאתה צובר על רוטל אני יכול לומר לך שהיא מקבלת את השאריות של מפץ ,רמת העבודה וההתמחות במפץ היא מהמובילות בשוק .

היום משכורת של טכנאי חדש ופשוט היא כ5 אלפים לידע כללי.

כשאני ניכנסתי לא הודיעו לי על התחייבות לשנה או משהו ,מה שכן יש סעיף שאוסר עליי ללכת לחברות מתחרות בתחום למשך שנה מהיום שאני מחליט לעזוב .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תודה אסף.

לחבר שלי הציעו שכר של 4700 ברוטו ב3חודשים הראשונים, ולאחר מכן בונוסים על התקנות ומכירות.

ועוד מהשכר 4700 ברוטו יורד בנוסף רכב.:|

פורסם

עידכון קצר.

החבר שלי סיפר לי אתמול שהם ביקשו ממנו יום "התנסות" עם מתקין וותיק, לאחר שהוא שאל האם היום הזה הוא בתשלום? אותו מנהל אמר לחבר שלי בטלפון, שלא מקבלים על היום הזה תשלום. :?

לאחר שהוא שמע את זה, הוא החליט לוותר על המשרה הנ"ל.

פורסם

בתור מתקין לשעבר ברוטל (אשדוד) אני רק יכול להגיד שיתרחק משם.

יחס מגעיל, אין "בונוסים" תמיד יהיה אותו הדבר, הוא ירצה ללכת לפני ובגלל זה יש כנס יציאה.

הם חייבים לשלם על ההתלמדות עם מתקין מנוסה וזה הרבה יותר מיום אחד.

ברגע שרציתי לעזוב רוטל דיווחו להוט שהתקנתי על כבל לא תקין וניסו לעשות כך שלא אוכל לעבוד בחברה מתחרה אחרת.

לאחר מכן עבדתי בחברה מתחרה בשם נקסטקום בבאר טוביה (קרית מלוכלכי), עולם אחר לגמרי, יחס טוב ואפילו תשמע תודה בעבודה הזאת, הרכבים טובים (פאביה סטישן חדשה) לא יודע אם החברה עדיין קיימת ואיזה רכבים יש שם.

עזרו לי לקבל אישור קבלן מהוט.

משם עברתי לטכנאי שירות ביס ושם כבר משכורת טובה, עובד יס ולא עובד קבלן, עבודה קלה יותר, זה מפקח אחרי התקנות של קבלנים, טכנאי שירות לפיתרון תקלות, תנאים טובים, כל מה שצריך לעבודה רק מזמין ומקבל את זה בדואר בעיר שלך בלי שום וויכוחים, מתחיל בכלים ומסתיים בדברים קטנים כמו מגבונים לחים, ממש הכל פשוט מזמין בקשר ויום למחרת מגיע.

כדאי לו לנסות לשלוח קורות חיים לYES ישירות ולא ללכת על חברה כמו רוטל.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

תודה רבה לך על התשובה.

חברת נקסטקום עדיין קימת ואפילו יש לה סניף במרכז הארץ בעיר אזור.

לחברת יס הצעתי לו לשלוח לשם קורות חיים אבל הוא לא מת על מרכזי הערכה.

פורסם

חבל, הפסד שלו, בסך הכל מרכזי הערכה לא כל כך נוראים, אנשים נחמדים.

אם יעבור מרכז הערכה הוא יעבור הדרכה מלאה עם המון ידע ואחלה מרצים בכפר סבא, יס מארגנת את עניין ההסעות ומביאה רכב של החברה לכל 2-3 עובדים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...