Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפתרון הוא לפתוח תוכנית חסכון המיועדת למטרת האוטו

וכל חודש אתה מפקיד שם סכום שווה ערך למה שהיית משלם לביטוח מקיף.

(בתקווה שלא תצטרך להשתמש בכסף)

סיגל

פורסם

בדקת לגבי ביטוח צד ג' וגניבות בלבד? אני יודע שלאופנועים עושים את זה. מה שלא יהיה, תעשה צד ג', בלי זה על תעלה על הכביש.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

חובה צד ג' כמו שרועי אמר, בכל אופן באמת מה שהיית משלם למקיף פשוט שים בצד, תקנה מנעול הגה שירתיע גנבים, ובכלל אם אתה גר במושב אני מאמין שאתה יכול למגן פיזית את סביב הרכב בחניה המקורה?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

מציע לך לרשום את הרכב על שם בעל רישיון כלשהוא שאין לו תביעות כלל. רצוי מבוגר.

אצלי היו 3 תביעות גוף. יצא ככה, נאחס. אף אחד לא רצה לבטח אותי בביטוח חובה.

אז רשמתי את הרכב אצל אבא, עשינו ביטוח לכל נהג (יצא מעט יקר יותר) ושלום על ישראל.

בעוד שנה תיעלם גם התביעה האחרונה ואז לא תהייה לי בעייה כלל...אבל מה לעשות, צריך לחכות את 3 השנים הללו כדי שהכל יימחק.

פורסם

רבותיי, תודה על הייעוץ. נמצא פיתרון, הגם שהוא חלקי - אך הכי טוב שאפשר בסיטואציה הזו.

הסוכן שלי הצליח לבטח לי את הרכב ביטוח מקיף עם ההסתייגויות הללו:

המקיף תקף רק לגניבה, לא לתאונה. כלומר, אם הרכב ניזוק בתאונה, ואני אשם, הם לא מחויבים לפצות. אך לפי חישוב שלי זה עדיף, כי לתקן אפשר איכשהו בתשלומים ובקומבינות, אך אם נגנב הרכב, זה אומר שזהו זה, אין מה לתקן בכלל! :-D

אל תדאגו, צד ג' כלול, כמובן.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
מציע לך לרשום את הרכב על שם בעל רישיון כלשהוא שאין לו תביעות כלל. רצוי מבוגר.

אצלי היו 3 תביעות גוף. יצא ככה, נאחס. אף אחד לא רצה לבטח אותי בביטוח חובה.

אז רשמתי את הרכב אצל אבא, עשינו ביטוח לכל נהג (יצא מעט יקר יותר) ושלום על ישראל.

בעוד שנה תיעלם גם התביעה האחרונה ואז לא תהייה לי בעייה כלל...אבל מה לעשות, צריך לחכות את 3 השנים הללו כדי שהכל יימחק.

אני חושב שבעל הפוליסה חייב להיות בעל הרכב.

פורסם

לא.

אני ביטחתי את הלאון של הוריי למשך 4 חודשים, היא הייתה בבעלותם, אבל היות ואני נהגתי עליה רב הזמן, אני שלמתי את הביטוח והוא היה על שמי

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

לא.

אני ביטחתי את הלאון של הוריי למשך 4 חודשים, היא הייתה בבעלותם, אבל היות ואני נהגתי עליה רב הזמן, אני שלמתי את הביטוח והוא היה על שמי

שניכם צודקים. :shock:

תקופה ארוכה היה לי ביטוח על שמי, כשמשיקולי נוחות הרכב היה ע"ש צד ג' ללא קשר משפחתי כלל. לאחר תקופה פגשתי ידיד סוכן ביטוח, ואמר לי שהוא לא מבין את זה, וחוקית זה לא תופס, כמובן שהתקשרתי בהיסטריה לסוכן שלי, סוכן עם בי3ים, ואמר לי שאני לא הראשון שמבוטח אצלו באופן זה, ואף היו לו מקרי ביטוח בסיטואציה כזו, ולא היתה כל בעיה.

לענין פותח השירשור (שהסתדר כבר לשביעות רצונו) או כמו אצל ד"ר סובארו, השאלה היא מה היה קורה במקרה ביטוח? האם לא צריך להצהיר מי נהג ברכב? ויש מקרי ביטוח (מקרי גוף, או שמעורב רכב נוסף) שבהם אי אפשר להצהיר על נהג אחר!

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם
שלום לכולם.

מועד חידוש הביטוח שלי הוא מה-1 לאפריל כלומר, קרוב מאד.

לצערי, בשלוש שנים האחרונות יש על שמי שלוש תביעות (שתי תאונות וגניבת רכב) - לא כולן מאותה מכונית, אך כולן על שמי.

כעת, אף חברת ביטוח לא מוכנה לבטח מקיף. וזו בעייה, כי הרכב שווה 17 אלף שקל, שאין לי ביד במידה ונגנב.

יש עצה או המלצה למישהו?

לי היו 2 תביעות ביטוח וביטוח מקיף עלה לי השנה 12,000 ש"ח

בעקרון אף חברת ביטוח חוץ מהפול שיעשו לך ביטוח חובה לא ירצו לבטח אותך

הבעיה היא שבפול רק ביטוח חובה עולה 3500 ש"ח ואין אפשרות לעשות צד ג' או מקיף

• תוכן חדש...