Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנחנו מעוניינים להחליף את האוטו ואני הסתכלתי כבר על כמה מכוניות ביד 2

אנחנו מחפשים מכוניות יחסית קטנה, שתהיה חסכונית בדלק למה רוב הצריכה שלה תהיה בתוך העיר,

היא בקושי תראה את הכביש הבינעירוני אלא אם אני יצא איתה לשם בסופי שבוע מידי פעם..

כבר ראיתי כמה סיאט איביזה מעניינות ( 03-08 ) במחירים סבבה(נראה לי) עם 50K ק"מ ידני במחיר של 55 אלף שקל,

וגם פולו עם מס' ק"מ דומה במחירים בסביבות 60 אלף שקל.

חשבנו אולי גם ללכת אולי על יאריס מה לדעתכם עדיף מהשלושה.

אנחנו לא מחפשים לקנות חדשה מהחברה אלא לקנות יד 2 ואולי בעתיד להתחדש בחדשה מהחברה שהמצב יאפשר את זה.

מה דעתכם?האם כדאי לי "להתעסק" עם אחת המכוניות האלו.אני צריך המלצות עם כאלו שהיה להם את האוטו

הזה ויכולים לתת לי חוות דעת אליהם מכל הבחינות אם זה מכנית, חליפים, בלאי וכו'

אני ישמח גם לשמוע עוד הצעות מעניינות על מכוניות שונות, רק לא אלטו וכל שאר "הצעצועים" האלו עם הנפח מנוע אלף...

תודה רבה מראש,

עומרי!

רכב בהווה-פיג'ו 206, מנוע 1.6,110 כ"ס-למכירה

רכב בעתיד-עדיין בחיפושים!

מחפש אוטו-עזרו בנושא שבקישור

פורסם

אם חשבת לקנות איביזה ידנית שנת 2008 ב-55 אלף לא שווה לך להשקיע עוד קצת ולקנות את הצורה החדשה שנת 2012?

אם התקציב לא מאפשר אני מבין אבל אני לא הייתי קונה 2008 במחיר הזה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

בעלי איביזות ישמחו למכור לך גם ב-K50, דגם 1.4 או ה1.6 ספורט עם גיר ידני הוא מאובזר במגנזיום, סאנרוף וסה"כ זה הדור הכי יפה של האיביזות שיוצר.

פולו יותר אכותית, רובן עם מנוע 1.4, 75 כ"ס חלש משמעותית משל האיביזה.

המחירון של היאריס, לדעתי גבוה מדיי ואני לא מבין על מה ולמה.

מה שכן, אני נהגתי הרבה על יאריס T ספורט, אחלה רכב, דינמי מאד, ביצועים לא רעים ביחד עם צריכת דלק טובה.

אם כבר יאריס, ממליץ על T ספורט, אבל תצטרך לרדת קצת בשנתון.

פורסם

לרדת לאיזה כיוון בשנותן?לכיוון ה2005 ככה?

ובקשר לאיביזה ה-2012 יקרה מאוד בדקתי כבר הם בכיוון ה80K+

ולמה הם ישמחו למכור לי?זה אוטו בעייתי?

פורסם

אתה מחפש ידני או אוטומט?

האיביזה מאוד נפוצה ביד 2,לכן אפשר יהיה להשיג במחיר טוב יחסית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ת'אמת זה לא משנה לי או לההורים שלי.

אני מעדיף הילוכים אבל פוחד שזה ימאס לי אחרי חודש של נהיגה אבל בתאכלס לא משנה לי הילוכים, אוטומט.

פורסם

לדעתי כדאי ידני,חסכוני יותר ואמין יותר,אם אתם יכולים לעשות עוד 10K תוכלו לרכוש רכבים חדשים או לבדוק אם יש אנשים שקנו ותחרטו יש את קליאו,פאביה,איביזה שיש ב 69 למאט פאביה ב 72,רכב כזה בן שנה יכול להגיע לאזור המחיר שלכם.

הייתי מוסיף גרנדה פונטו,תוכלו לרכוש משנתון מתקדם,הרכב בטיחותי וחסכוני בקטגוריה,אם כי יהיה חלש מ איביזה 1.6,לדעתי היאריס מתומחרת גבוהה מידי בכזה מחיר ניתן לקנות למשל גרנדה ב כמה שנים חדשה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפונטו גרנדה נראת חמודה מאוד בנוסף לכך גם המחירים יחסית טובים

ואולי אפילו נוכל לצאת עם רווח ברגע שנמכור את הפיג'ו-אבל זה תלוי בשנתון שניקח כי אני רואה שבשנתון 2012 המחיר כבר קופץ

ל60+ אלף.

בנוגע לרכב חדש כבר בדקתי עם ההורים שלי הם לא כל כך מעוניינים ברכב חדש מהחברה אולי בהמשך בנייתם לא.

וההורים שלי לא מתים על להביא עוד פעם צרפתי הם קצת רוצים לגוון חחח..

פורסם
לרדת לאיזה כיוון בשנותן?לכיוון ה2005 ככה?

ובקשר לאיביזה ה-2012 יקרה מאוד בדקתי כבר הם בכיוון ה80K+

ולמה הם ישמחו למכור לי?זה אוטו בעייתי?

היאריס ספורט משנתונים 2005\2006, נכון שזה רכב יותר ישן, אבל הוא מאד אמין. קח בחשבון שאין הרבה כאלה על הכביש.

הצגתי את היאריס בתור אלטרנטיבה, גרסת הספורט מוצלחת מאד, היאריס הרגילה דיי סתמית לדעתי.

האיביזה הרבה יותר נפוצה, תבחר איביזה ספורט 1.4, 100 כ"ס או 1.6, 1.5 כ"ס. המנועים והגיר הידני נחשבים לאמינים, ביצועים לא רעים, והרכב מאד מאובזר. החזקתי בכזו משנת 2007 למשך שנתיים ולא היו תקלות.

פורסם

אתה יכול גם לנסות למצוא פונטו איבו (המתיחת פנים של הגרנדה פונטו)

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
היאריס ספורט משנתונים 2005\2006, נכון שזה רכב יותר ישן, אבל הוא מאד אמין. קח בחשבון שאין הרבה כאלה על הכביש.

הצגתי את היאריס בתור אלטרנטיבה, גרסת הספורט מוצלחת מאד, היאריס הרגילה דיי סתמית לדעתי.

האיביזה הרבה יותר נפוצה, תבחר איביזה ספורט 1.4, 100 כ"ס או 1.6, 1.5 כ"ס. המנועים והגיר הידני נחשבים לאמינים, ביצועים לא רעים, והרכב מאד מאובזר. החזקתי בכזו משנת 2007 למשך שנתיים ולא היו תקלות.

אז למה אמרת בהודעה הקודמת שהם ישמחו למכור לי, חשבתי שזה נובע מבעיות באוטו או מאוטו לא משהו כל כך.

"בעלי איביזות ישמחו למכור לך גם ב-K50"

ראיתי תמונות ביד2 של האיביזה הם באמת מאוד מאובזרים מבפנים ובחוץ, גג נפתח, מגנזיום.

והייתי שמח אם הייתי מוצא יאריס ספורט כי חפשתי ביד2 ולא כל כך מצאתי ת'אמת.

פורסם
אז למה אמרת בהודעה הקודמת שהם ישמחו למכור לי, חשבתי שזה נובע מבעיות באוטו או מאוטו לא משהו כל כך.

"בעלי איביזות ישמחו למכור לך גם ב-K50"

ראיתי תמונות ביד2 של האיביזה הם באמת מאוד מאובזרים מבפנים ובחוץ, גג נפתח, מגנזיום.

והייתי שמח אם הייתי מוצא יאריס ספורט כי חפשתי ביד2 ולא כל כך מצאתי ת'אמת.

הכוונה הייתה שהם ימכרו מתחת למחיר הנדרש, אומנם מצליחים למכור אותן אבל איביזות לא נמכרות במחירון.

תקח בחשבון את כל המבצעים שסיאט עושים, זה הרג את השוק יד 2 של המכוניות האלה, ב69,900 מכרו איביזות חדשות מהניילון.

אתה יכול גם לחפש בפורום VAGIT, יש שמה רכבים למכירה בטח יש שמה איביזות ופולו.

פורסם

אני ישמח גם לשמוע עוד הצעות מעניינות על מכוניות שונות, רק לא אלטו וכל שאר "הצעצועים" האלו עם הנפח מנוע אלף...

תודה רבה מראש,

עומרי!

היתי מציע לך לתת צ'אנס ל"צעצועים האלה עם הנפח מנוע אלף". גש לנסיעת מבחן - לא חושב שתרגיש יותר מידי בהבדל.

הן הכי חסכוניות בדלק, בעיקר בגירסות הידניות, ואתה מקבל רכב חדש עם ראש שקט וכמה שנות אחריות.

• תוכן חדש...