Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מאז ומתמיד ידעתי שהמים הם בצבע כחול, או חסכנים ששמים מים רגילים.

להפתעתי יש מים וורודים במיכל בטויוטה.

אני מעוניין להוסיף מים כי יש מתחת לקו של המינימום , באילו מים הם משתמשים ?

פורסם

נוזל שנקרא SLLC - Super Long Life Coolant. ניתן להשיג במוסכים מורשים ולא מומלץ להתפשר על נוזל פחות איכותי מהמקורי. לחילופין ניתן להוסיף כוס מי ברז \ מסוננים על פני הוספת נוזל קירור אחר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן. אף פעם לא נתקלתי בחנות שמחזיקה נוזל קירור מקורי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני חושב שמיכל של 5 ליטרים עולה בסביבות 240 ש"ח.

לא יקרה כלום אם תוסיף כוס מי ברז מסוננים למיכל העיבוי ותעבור את קו המינימום.

איתמר.

פורסם

זה לא משהו שאמור להיות כלול בטיפול שיש לי במאי ?

לגבי הוספת מים כאילו תמונה של הגלון 5 ליטר ורשום עליו בתמונה שאסור להוסיף מים:?

פורסם

במוסך יוסיפו לך או מי ברז או מים ורודים של פז, אני מציע בחום להימנע מערבוב נוזלי קירור.

הנוזל המקורי אכן מגיע כבר מדולל אבל לא יקרה שום דבר אם תכניס למערכת מים בלבד, הם ימהלו בנוזל הקיים.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הגעתי לפה בגלל ירידה במפלס נוזל הקירור בקורולה 2011.

היום בבדיקה שגרתית שלי לרכב של אבא (הנ"ל), גיליתי שהנוזל הוורוד מתחת לקוו ה LOW, ההתלבטות הייתה האם להוסיף G13 של פולקסווגן שיש לי באיביזה או להוסיף עוד מי ברז, אז הוספתי מי ברז כי פחדתי מערבוב הנוזלים במיוחד שעל הבקבוק G13 רשומים רכבי VAG בלבד!

אגב למה הנוזל ירד כך, יכול להיות בעיה טכנית? הרכב חונה בחניה מקורה ואין נזילות או סדקים בקופסה שלו :roll:

האם מה שעשיתי נכון? איפה אני יכול לקנות את נוזל הקירור של הקורולה באזור מגוריי (כרמיאל/עכו)??

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

הנוזל קירור משאיר אחריו עקבות, ז"א שם קיימת נזילה תוכל לראות צבע וורוד סביב מקור הנזילה, בדוק סביב צינורות הנוזל קירור במנוע אם יש צבע וורוד (נוזל קירור שהתייבש והשאיר צבע) זהו מקור הנזילה, בחיבורים לצינורות מהבאנדים.

אם אתה לא מוצא אז פנה למוסך לבדיקת מערכת הקירור בלחץ.

בנוזל קירור לא כדאי לחסוך, רצוי מאוד להשתמש במקורי, גם שומר על המנוע טוב יותר וגם אורך החיים שלו גדול יותר מהנוזלי קירור ה"אוניברסאלים" הנמכרים בחנויות, למרות שהוא יקר יותר עדיף להשקיע בו.

לא מומלץ לערבב נוזל קירור מסוג אחר אלא אך ורק נוזל קירור מאותו סוג בדיוק או מים מהברז, בשום אופן לא להוסיף מים מזוקקים.

• תוכן חדש...