Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני כשבוע נורת האנג'ין צ'ק נדלקה לי. מיד לקחתי את האוטו למוסך אוטוויק בתלפיות ירושלים. הם חיברו את מחשב הרכב לסורק ואמרו שחיישני הטמפרטורה והחמצן תקולים. רצו ממני קרוב ל-3,000 ש"ח בשביל ההחלפה - נשמע לי יקר אז ביקשתי לא להחליף. הם אמרו שהם יאפסו את המחשב ואם הנורה דולקת שוב אז צריך להחליף. הנורה דלקה כמה דקות אחרי שיצאתי מהמוסך...

העניין הוא שביומיים האחרונים הנורה לא נדלקת.

האם אירע לי נס, או שבכל זאת אני אצטרך להחליף את החיישנים? כמו כן, מה לדעתכם מחיר סביר להחלפה כזו?

תודה לכולם

פורסם

גם לי יש אותו רכב,

חיישן חמצן עלה בערך 1700 שקל במוסך מורשה,

אם זה החיישן חמצן שמורכב על המנוע אז ההחלפה שלו ממש פשוטה וכדאי לבדוק רכישה באיביי.

עד כמה שאני יודע כנראה שלאחר מכן הרכב מתחמם ובגלל זה הנורה כבת,אבל תמתין לתשובה של אחרים.

אביב8)

פורסם

תודה על התשובה.

לגבי הנורה - התכוונתי שכמה דקות אחרי שהוצאתי את הרכב מהמוסך לאחר האיפוס הנורה חזרה לדלוק, אבל אתמול והיום היא לא דולקת בכלל - כלומר, נדלקת בהנעה ומיד נכבית, כאילו הכל בסדר.

פורסם
תודה על התשובה.

לגבי הנורה - התכוונתי שכמה דקות אחרי שהוצאתי את הרכב מהמוסך לאחר האיפוס הנורה חזרה לדלוק, אבל אתמול והיום היא לא דולקת בכלל - כלומר, נדלקת בהנעה ומיד נכבית, כאילו הכל בסדר.

תעקוב אחרי הצריכת דלק אם היא מוגזמת כדאי לך לחזור לדיאגנוסטיקאי שיבדוק אם החיישן טמפ' חמצן תקינים.

בכל מקרה לדעתי זה מחיר מוגזם לשני הרכיבים.

אתה יכול להסתפק בחיישן חמצן חליפי מתוצרת NGK, DENSO או BOSCH

פורסם

הלן לי יש גם כזה רכב 2003 והיתה לי אותו הבעיה החלפתי את החישן הזה החישן עלה לי עם אני לא טועה בסביבות 800 שח ומאז ברוך שהם אין את התקלה הזאת עם אתה רוצה כתובת של החנות של החלקים צור איתי קשר

• תוכן חדש...