Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בסביבות 10:00 בבוקר יצאתי מעפולה לראש העין.

בכביש הסרגל היתה אופל חדשה שנסעה לפני, שמספר פעמים האטה (עד למשהו כמו 50קמ"ש בכביש שבו נוסעים בסביבות 90 אם לא יותר). שנינו בנתיב השמאלי. לאחר כל האטה כזו הוא פשוט היה מרביץ גז ונעלם. אני לא ממש התייחסתי אליו והמשכתי בשלי. כשהבחור הגיע למשאית גרר, הוא פשוט נסע יחד איתה ושניהם משום מה ירדו לכ-20 קמ"ש - אין לי מושג מדוע, אך ראיתי אותם כך כבר מרחוק (זה לא שהיו רכבים לפניהם).

בשלב הזה החלטתי לעקוף בהזדמנות הראשונה, וכך איך שהתפנה הנתיב הימני עקפתי אותו מימין.

הבחור מאוד לא אהב את זה, וכשהגענו לרמזור של מגידו, פשוט יצא מהרכב בן-מיעוטים והחל להשתולל אם האגרופים שלו באויר (הזכיר לי קצת קוף).

לא התייחסתי אליו, וכשהתחלף בינתיים הרמזור ויתרתי על ההצגה.

הבחור שוב לא אהב שהתחלתי לפניו, חזר לרכבו ניצמד לי לרכב עד כדי כך שכבר הייתי בטוח שהוא פשוט הולך להתנגש בי בכוונה.

כשהוא עקף אותי הוא סימן לי לעצור שוב עם האגרוף וניסה אף להיצמד אלי כדי שאעצור בצד.

כאן כבר לחצתי על הגז כדי פשוט לברוח לו (שזו לא הייתה ממש בעיה עם פאסאט V6) . אני יודע שבהמשך הכביש יש את המצלמת המהירות החדשה אך באותו הרגע זה לא ממש היה לי חשוב. אני בטוח שהמצלמה צילמה אותי (אני לא יודע על כמה). למזלי ראיתי במראה שהוא פנה בסופו של דבר לאום-אל-פחם.

אין לי כמובן דרך להוכיח את דברי, פרט לכך שגם אותו אני מאמין שהמצלמה צילמה.

האם יש לי מה לעשות ?

פורסם

בקטע שבין מגידו לאום אל פאחם נדמה לי שאין מצלמות מהירות.

בנוסף רק ממחר יתחילו לצאת דוחות על אמת לנהגים.

חוויה לא נעימה עברת אני מוכרח לציין.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אין לי כמובן דרך להוכיח את דברי, פרט לכך שגם אותו אני מאמין שהמצלמה צילמה.

האם יש לי מה לעשות ?

גש לתחנת משטרה ותגיש תלונה על שהתרחש.

תן תיאור של בן המיעוטים, רכב ומספר חלקי/ מלא אם יש לך.

כמו כן ציין את העובדה שבמקום יש מצלמת מהירות (את זה כדאי לבדוק),

וכנמלטת מהמקום מכיוון שחששת לחייך (זה מה שבאמת קרה).

היה ותקבל דוח/הזמנה לדין יהיה לך "משהו" ביד.

למרות שלדעתי במקום אין מצלמת מהירות, ולכן אין לך ממה לחשוש.

בקטעים האלו בסביבת כפרים ערביים כדאי לנעול את הדלת (ובכלל בכל נסיעה).

*ולכל יפי הנפש שיתרעמו על השורה האחרונה לא אני לא גזענית אני מציאותית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כ500 מטר אחרי צומת מגידו לכיוון אום אל פחם ישנה מצלמת מהירות חדשה. יש גם עוד אחת בהמשך - לא זוכר בדיוק איפה.

• תוכן חדש...