Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c5 על גז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניים לרכוש סיטרואן c5(עד 2008) שנת 2002 מנוע 2000 על גפ"מ(גז).

עשתה 220000 ק"מ מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הרכב הנ"ל.

תודה רבה לכולם

פורסם

שלום,

אני נמנע בד"כ מסטיגמות והדבקת תגיות על רכבים, אבל במקרה של ה-C5, בהחלט ניתן לומר שהרכב לא מזדקן כיאות. אגב, לא רק בארץ - אני קורא הרבה user reviews מאירופה, והנ"ל לא מככבת בתחם האמינות, בלשון המעטה.

תוסיף לרכב בעייתי ממילא מערכת LPG שלא ממש יודעים (עדיין) איך לאכול אותה במוסכי ארצינו הקדושה, וקבל שילוב מאד בעייתי.

אילו הייתי חובב סיטרואן מושבע, בעל ידיים טובות וידע מכונאי נרחב, הייתי רוכש את הרכב במחיר סמלי ומתייחס אליו כאל פרויקט. כמכונית להתניידות יומיומית, הייתי משאיר אותה בצד ומחפש שילוב מוצלח יותר.

דעתי האישית בלבד.

בהצלחה!

פורסם

תודה רבה!

עד כדי כך המצב עם מערכת גז במוסכי ארצנו בעייתי?

אם ככה על איזה רכב על גז היית ממליץ. הדלק 7.43 אנחנו בבעיה....

תודה

פורסם
תודה רבה!

עד כדי כך המצב עם מערכת גז במוסכי ארצנו בעייתי?

אם ככה על איזה רכב על גז היית ממליץ. הדלק 7.43 אנחנו בבעיה....

תודה

אינני יודע מהן דרישותיך מהרכב, התקציב, הנסועה השנתית..

פורסם
שלום,

אני נמנע בד"כ מסטיגמות והדבקת תגיות על רכבים, אבל במקרה של ה-C5, בהחלט ניתן לומר שהרכב לא מזדקן כיאות. דעתי האישית בלבד.

בהצלחה!

מאיזה מודל ה C5 שלך? אני יכול להעיד ש C5 שמורה תזדקן בכבוד כזה שיחשבו שהיא רכב חדש גם אחרי 9 שנים על הכביש. אני מסכים שיש מרכיבים ספציפיים שידרשו החלפה או סבלנות רבה ככל שעוברות השנים (גיר, אלקטרוניקה בעיקר). זה לא הדיון כאן.

לפותח השרשור, רכישת C5 "רגילה", קרי כזו שמונעת בבנזין, דורשת לימוד והבנה של לקראת מה אתה הולך. יש המון מידע בפורום בנושא. מציע לך לבדוק קודם כל את הרכב כאילו הוא C5 רגילה כי גם שם עלולות להיות לך הפתעות יקרות לתיקון.

לעניין רכב מוסב בגז, לפי מידע מחו"ל למדתי שה- C5 יועדה במקור להיות מוסבת לגז, כלומר מכלולי המנוע מתאימים להסבה ללא שינוי. כך שכעקרון הרכב אמור לעבוד יפה בתצורה כזו. יחד עם זאת, אני מסכים עם ברנד שבישראל יהיה לך קשה למצוא מענה טיפולי לשילוב שכזה.

דגמי הבנזין הם לא בזבזניים בהשוואה למנועי שני ליטר, וכן יש לך את דגמי הדיזל של C5.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תקציב 15000 ש"ח נוסע 400000 ק"מ בשנה,צריך באגז' גדול אני עם שני ילדים קטנים(עגלות וכו').

וכמובן שיהיה אמין.

ראיתי סיטרואן c5 2002 מנוע 2000 על גז יד 3 (מבחורה) מחיר-15000 לכן אני שואל.

תודה

• תוכן חדש...