Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה ארוע מיוחד ביותר ומהנה.

תודה רבה למשיקים שהציגו את רכבם:יוני אביר, אבי זלמנוביץ, עמי אוזן, ראובן זומר, גולן (גולי) צוקרל, יוסף (יוסי) דגן ורוני פינקלר.

תודה רבה לצופים הרבים שהגיעו וכיבדו את המשיקים בנוכחותם.

תודה רבה לקובי על הסקירה הנרחבת על המותג, למתניה על הארגון והתאום, לנחום שתומך ומעודד ולראובן זומר על היוזמה

המסירות ההתמדה והסבלנות הרבה.

לשלי ורינו על הצילומים (צילומים שלי יעלו בהמשך היום).

זו תחילת דרך משותפת ומבורכת של מועדון אלפא קלאסיק יחד עם מועדון ה-5.

יישר כח!!!

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רינו, יופי של תמונות. תודה על השיתוף.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
כל הכבוד לכל המשתתפפים ארוע מכובד ביותר צבעוני ומהנה :)ברכות למשיקים .אם איני טועה האלפא ספיידר 88 האדומה הישראלית נמצאה בזמנו במנזר איי שם ועברה כמה ידיים ונמצאת כעת בידיים טובות.

אתה צודק בהחלט - זו הספיידר מהמנזר. יש נזירים שמוכרים פרארי, יש נזירות שמוכרות אלפא רומיאו :-)

פורסם

שלום לכולם, סוף סוף סיימתי לארגן את הגלריה בפליקר ואתם מוזמנים להכנס לשם. אני מזכיר לכם שיש הפניות ליד כל תמונה לרזולוציה גבוהה למי שרוצה להוריד אליו למחשב.

לטעמי היה ארוע מדהים, וכמו שאמרתי לראובן, אני לא זוכר כמות כזו של אלפות קלאסיות במקום אחד בישראל... כל הכבוד למארגנים ולטורחים, המצלמה שלי מודה לכם, ואני מודה לשלי שתיעדה אותי על הגג לקראת הצילומים :-D.

אני מוסיף בכל זאת תמונה אחת שלא הכנסתי לגלריה, כי האובייקט המאושר כבר קיבל עותק ממנה ישירות למייל שלו... ממי, היה נעים להכיר.

1111111.jpg

פורסם

כל הכבוד לכם בנוקיה! ותודה לצלמים על התמונות.

ובניצוחו של ראובן שלא ויתר וחתר נמרצות למרות מזג האויר הבעייתי לקיים ההשקה

כשראובן עושה משהו הוא יעבור גם דרך קירות כדי לעשות אותו כמו שצריך. :-)

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תוכן חדש...