Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307 חששות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי 205 1997 ישנה אך אמינה וברשותו של בעלי סיטרואן קסארה 2002 מהגיהנום :( היא יותר מקולקלת מאשר תקינה בעיות גיר מכאן ועד אמריקה שסוף סוף הצלחנו לסדר לאחר שנה שלמה(!!!) רוצים למכור את שני הרכבים משום שבעלי קיבל רכב מהעבודה ואני, בתור חובבת פיז'ו (למשפחתי תמיד היו פיג'ו מכל הסוגים) מאוד רוצה 307 התקציב הוא עד 35,000 אולי יותר...

קראתי קצת על 307 והבנתי שקיימות בעיות גיר אני מפחדת ללכת לכיוון פיגו או סיטרואן בגלל הבעיות הרבות שנתקלנו בהן בעבר (בסיטרואן)

רציתי לשאול האם באמת החששות שלי נכונים בנושא הגיר, האם הבעיה נפתרת אם רוכשים רכב עם גיר ידני (אני מעדיפה ידני על אוטומט בכל מקרה) והאם יש לכם המלצות לרכב אמין וטוב אחר שכדאי לי לבדוק. חשוב לי לציין שהרכב ישאר ברשותיינו לשנה בלבד משום שאנחנו צפויים לעבור לחול בעוד כשנה ולכן חשוב לי להיות שקטה בשנה הזאת....

תודה רבה על כל עזרה שתוכלו לתת לי....

פורסם

אם הצפי הוא לעזוב את הארץ בעוד שנה, למה לא להישאר עם ה205? זה רכב אמין, עם הוצאות מינימליות, קל וזול לתחזוקה ולתיקון, שאת כבר מכירה ומסתדרת איתו. למה להיכנס להרפתקה של קנייה ומכירה בשביל שנה של שימוש? תחסכו את ה35 אלף האלה לחו"ל.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

כי הוא מתחיל לעשות לי בעיות ואני לא רוצה להכנס להוצאות מיותרות בגללו בהמשך את הסיטרואן אנחנו בלי קשר מוכרים אז רצינו לקנות משהו לשנה הזאת ואז למכור. חשוב לנו גם שזה יהיה רכב שיחסית ישמור על הערך...

פורסם

איזה בעיות יש ל 205 שלך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בעיות רגילות של רכב ישן לא דברים נוראיים אבל אני פשוט רוצה רכב קצת יותר חזק ונוח חוץ מזה שאין מזגן ברכב מה שעושה אותו סיוטי לקיץ

פורסם

הקסארה רכב אמין מאוד, כנראה שנפלתם על מוסך שאין לו ידע לבצע תיקוני גיר ואו סתם חאפר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני לא חושבת שב205 קיימות בכלל בעיות שיעלו לך אפילו קרוב ל35 אלף ש"ח בשנה... אם המזגן כ"כ חשוב לך- תתקני אותו. לשפץ אותו מהיסוד יעלה לך חמישית מהתקציב שלך לרכב חדש, ובכלל לא בטוח שזה לא תיקון שעולה פחות מזה.

307 ידנית זה רכב נהדר בעיניי, בדיוק כמו שה206 הידנית שלי היא הדבר הכי קרוב ל205 המופלאה שלי שעדיין משרתת אותנו במשפחה מזה כ-8 שנים.

עדיין, עם כל החיבה שלי לרכבים צרפתיים, לא הייתי מתעסקת עם מכירת רכב וקניית רכב אחר אם הייתי יודעת שעוד שנה אצטרך למכור אותו.

על ה205 תקבלו גרושים. בשביל למצוא 307 ידנית במחיר הזה תצטרכו להתאזר בהרבה סבלנות (אין הרבה כאלה בשוק) ולנסוע לראות/לבדוק לא מעט רכבים. זה דלק, זה זמן, זה כסף, וזה עוד לפני שקנית את האוטו.

ואחרי שתקני- ביטוח מקיף תצטרכי, לא? מה שבטוח אין לך על ה205. טיפולים? תיקונים? צמיגים שצריך להחליף? מצבר? ולכי תדעי מה יתקלקל לך ברכב משומש שרק עכשיו קנית. הרי ההוצאות הכי גדולות על רכב משומש הן בשנה הראשונה שלו. את חושבת ש307 ב35 אלף שקל זה רכב חדש מהסוכנות? גם לו יש "בעיות רגילות של רכב ישן".

ואז במכירה: 307 לא ממש מחזיקות מחירון, ולמרות שלרכב ידני יהיה אולי ביקוש קצת יותר טוב עדיין תצטרכו להסביר למה החזקתם את הרכב פחות משנה. ועדיין- זה טלפונים, ולנסוע לבדיקה עם קונה פוטנציאלי, בהנחה שיהיה כזה בפרק הזמן שהקצבתם לעצמכם למכירה... וכל זה בלחץ של זמן כי אוטוטו אתם עוזבים את הארץ...

וכל זה, במקום להביא את ה205 למצב תקין למשך השנה הקרובה, ואז למכור אותה בפרוטות לכל המרבה במחיר שניה לפני שאתם עולים למטוס.

אני הייתי שומרת את הכסף והחלומות המוטוריים לחו"ל.

פורסם
בעיות רגילות של רכב ישן לא דברים נוראיים אבל אני פשוט רוצה רכב קצת יותר חזק ונוח חוץ מזה שאין מזגן ברכב מה שעושה אותו סיוטי לקיץ

אם אלו בעיות רגילות בלאי של החומר והשנים, אני היתי נשארת עם אותו הרכב ודואגת לטפל בבעיות בקטנות,

ולא מתחילה לחפש רכב חדש ולהחליף לתקופה שהיא יחסית קצרה.

אם בכל זאת תחליטיי לבחור ולרכוש את ה 307, דאגי לבדוק את הרכב בבדיקות הרגילות,

ולהקפיד ולבדוק את "המחלות" שמהן סובלות בדרך כלל הצרפתיות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מבינה מה את אומרת אבל לדעתי ה 205 עם כל אהבתי אליו לא ישרוד עוד קיץ ואני חייבת רכב לעבודה אז בכל מקרה אני יצטרך לקנות רכב אחר השאלה אם ללכת על רכב שאינו פיג'ו 307 אולי 206 ידנית.

פורסם

לדעתי שניהם רכבים אמינים אם טופלו בזמן ולא הוזנחו.

לכן כדאי לקחת את הרכב לבדיקה מקצועית ולאבחן בעיות אם הן קיימות.

האם גיר ידני/אוטומט הוא שיקול?

ל'

פורסם

אם 206 מתאימה לך, אז כן- למה לא. עבור אותו תקציב תקבלי שנתון יותר גבוה מה307, ו1.4 ידנית זה יופי של אוטו, ויש יותר מבחר ממנו בלוחות מאשר 307 ידנית (יש גם 1.6 ידנית, אבל 3 דלתות- הגרסה הספורטיבית). כנראה שגם יהיה לך יותר קל למכור אותו מאשר את את ה307.

אחזק את ל': היסטוריית טיפולים מסודרת ובדיקה לפני קנייה זה "מאסט".

פורסם

לדעתי עדיף את ה 206,

רכב קטן יותר וחסכוני יותר לתקופה הקצרה שלכם שתהיו ביחד.

לבדוק ספר טיפולים, רדיאטור, גיר, ופלסטיקה.

ל'

• תוכן חדש...