Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה אני צריך את העזרה והיעוץ שלכם.

יש לי גולף שנת 2002 עם סנרוף אחרי שיש גשמים שמתי לב שהשטיח האחורי הימני ספוג במים (גם כשהרכב עומד) ,זה מגיע למצב שיש שלולית !

אחרי שבדקתי והסתכלתי בכל השרשורים בנושא הזה בפורום,בדקתי את כל ההמלצות שעלו בעניין ואף אחת מהם לא פתרה לי את הבעיה(ניקוי מרזבים,בדיקת גומיות בדלתות,נזילה מיחידת חימום פנימית).

לפני כמה ימים שהיו ימים חמים הצלחתי לייבש את השטיח וחיכיתי ליום שירד גשם ואני ישב באוטו (אולי אז אני יגלה את התעלומה )..הנה הגיע יום של גשם ישבתי באוטו הרמתי את החלק האחורי של השטיח ואת הבידוד מתחתיו וראיתי שהחלק הראשון שנרטב והיה ספוג במים היה החלק האמצעי של השטיח בין 2 הכסאות הקידמיים !! זה יוצא בערך מתחת לאנד-ברקס :shock:

איך מגיעים לשם מים? ?!

הגעתי למצב שאני עוד שניה מרים ידיים ומוכר את האוטו...=/

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

הי אלון,

הבעיה התרחשה אצלי בגולף הקודמת שלי.

במוסך המרכזי (בחיים לא אתקרב לשם יותר) תיקנו מרזב שהתפוצץ איכשהו, ניקו תעלות והכל נפתר.

על הדרך אני זוכר ששרטו לי את גלגל ההגה הנבלות.

התיקון נעשה בזמנו במסגרת האחריות של הרכב.

גש אליהם בזהירות ותעמוד להם על הראש

בהצלחה

Golf 2008 MK5

פורסם

מיקום הנזילה לא מתאים לבעיות מרזבים.

אני הייתי מהמר על גומיית אטימה של תא המטען.

עכשיו, במקום לחכות לגשם (במדינתנו המדברית משהו) פרק את המושב האחורי (או לפחות את המגש האחורי) ובקש מחבר שיעמוד בחוץ ויתיז עם צינור (או ישפוך כמה דליים טובים)על תא המטען (ויתיז נא היטב,במסירות ובכוונה :lol: ,על החיבורים בין התא לגוף הרכב, איפה שהגומיה אמורה לאטום)

לדעתי, תגלה שזה נכנס משם, זורם מתחת לכיסא ויורד על השטיח כמו שמצאת.

אני גליתי נזילה דומה באחד הרכבים שלי במנהרת שטיפת רכב. אחלה הדמיה של מבול...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

איך נזילה מתא המטען מופיעה לראשונה באיזור ההאנד-ברקס? היא לא אמורה להופיע קודם בשטיחים האחוריים?

לפי מה שהוא מתאר היא מתחילה מאמצע הרכב ואז מתרכזת בשטיח האחורי הימני.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

hulli2000

הבעיה שהרכב שלי שנת 2002 והאחריות שלו ניגמרהה כבר לפני שניים.

אז ללכת למוסך המרכזי ולבקש מהם שיסדרו את זה במסגרת האחריות זה לא נראה יניב תוצאות :cool:.

xkniyht

אתה צודק זה לא הגיוני שהנזילה מתחילה מתא המטען,בדקתי את התא מטען וכדי שלא יהיה ספק פירקתי את המושבים האחוריים ואת השטיח שמתחתיהם והכל היה שם יבש !!

הנזילה מתחילה מאיזור האנד ברקס,מישהו אולי יודע אם עובר שם צינור ניקוז ?!

יכול להיות שהניקוז מתחת למגבים סתום ויש צינור שמוביל את המים לתוך הרכב?

פורסם

לפני שעה קלה בדקתי את כל העניין של השלולית ברכב וזה הגיע גם לאיזור של השטיח ליד הנהג...

איזה ז*ן מאיפה מגיעים המים ?

לפחות עכשיו אני יודע בוודאות שזה לא מהתא מטען,לא מהגומיות וגם לא מהמרזבים כי בדקתי אותם והם לא סתומים.

יש למישהו רעיונות?

• ספונסר פורום
פורסם

רוב הסיכויים שהדליפה היא מהגג .

לגג השמש יש ארבעה ניקוזים וצריך לבדוק את כולם ,שניים קדמיים

שאתה יכול לבדוק בקלות עיי הזרמת מים לפינות המרזב של החלון כאשר הוא פתוח .

והאחוריים שכדי לבדוק אותם יש להעמיד את הרכב בשיפוע קל אחורה ולשפוך קצת מים

למסילות המרזב בימין ובשמאל ולראות אם המים לא מטפטפים לתוך הרכב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה רבה רון.

אני יבדוק שוב את המרזבים 8)

הבנתי שיש גם ניקוז בחלק הקדמי של הרכב מתחת לפלסטיק של המגבים (ליד המחשב מנוע) וניתקע שם מלא ג'יפה,איך אני מגיע לשם? אני אמור לפרק את המגבים?

פורסם

פולו,גולף תודה על העזרה !

פורסם

לפני כמה ימים העלתי כאן נושא תחת השם " עלילות הגולף בימים גשומים",היה מדובר ברכב שלי גולף שנת 2002 עם סנרוף שכל פעם אחרי גשם הייתה הצפה רצינית בתא הנוסעים (נשאר רק לשים בגד ים ולהנות ממנה :wink: )...

חודש שלם השתגעתי וניסיתי למצוא את הפתרון לבעיה,בדקתי גומיות,פקקים ממתחת לרכב ......בזכות חברים מהפורום והממלצות שלהם (תודה לכם) הצלחתי לאתר את הבעיה ! צינור שמנקז את המים מהמרזב לפיטמה היה מנותק מהפיטמה.

אתמול החלטתי שאני לא יוצא מהאוטו עד שאני לא מסדר את כל הבלאגן הזה...התחלתי בפירוק של הגג כולל סכך שמש ותאורה אחר כך הוצאתי את הצינור ובדקתי שאין לו נזילות ואז השחלתי אותו בחזרה דרך הקורה וחיברתי אותו למרזב של הסנרוף ולפיטמה...סוף עונת הרחצה ;)

צירפתי תמונות תהנו [=

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

• תוכן חדש...