Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול בלילה הגעתי לתחנת דלק, כיבתי את האוטו ותדלקתי.

לאחר שסיימתי לתדלק באתי להתניע את האוטו וראיתי שמד חום המנוע מצביע על מקסימום והוונטות עובדות במהירות גבוהה.

החלטתי להשאיר את האוטו במקום ולהזמין גרר להיום שיקח את האוטו למוסך.

היום הגעתי לאיפה שהשארתי את האוטו, הכנסתי את המפתח לסוויץ ושוב פעם מד חום המנוע מצביע על מקסימום וזה קרה לאחר לילה שלם שהאוטו נח והמנוע בוודאות קר.

זה ניראה לי ממש לא הגיוני שהאוטו קר מאוד אחרי לילה שלם ועדיין מד חום מנוע מראה על מקסימום.

אשמח אם חברי הפורום יוכלו לכוון אותו מה הבעיה.

נ.ב:

אני חייב לציין שלפני שבוע החלפתי תרמוסטט וחיישן חום מנוע שמגיע יחד עם התרמוסטט.

ברשותי גולף שנת 2000 מנוע 2000.

תודה רבה. 

פורסם

אתה חייב לבצע סריקת תקלות לפני שאתה ממשיך להחליף חלקים ברכב.

לא הבנתי מה הכוונה "תרמוסטט שהוחלף יחד עם חיישן חום" ? אלה שני חלקים נפרדים ולא מגיעים יחד.

אם יש לך קבלה או מק"ט של ייצרן הרכב של החלקים שהוחלפו אז בבקשה תעלה אותם לפורום.

האם מפלס נוזל הקירור תקין ?

איזה כייף לי :)

פורסם

כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון.

שבוע שעבר הוחלף תרמוסטט ויוניט חום.

כנראה יוניט החום שהוחלף לי היה לא תקין ולאחר החלפתו לאחד חדש מד חום המנוע הסתדר וכרגע מד חום המנוע עומד על 90.

תודה למגיבים.

• תוכן חדש...