Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פורד פוקוס משנת 2008 יד שנייה מליסינג פרטי,

ולפני שאני אמשיך אני אוסיף שעשיתי חיפוש על הבעיה הזאת והיא נידונה מספר לא מעט של פעמים ואני לא בטוח אם המקרה שלי יוצא דופן מהמקרים האחרים.

וכעת אמשיך:

כשקיבלתי את הרכב לפני כמעט למעלה משנה שמתי לב שיש לי בעיה עם הדלת מימין לנהג וברגע שאני נועל את הרכב בעזרת השלט כל הדלתות ננעלות פרט לדלת שמימין לנהג וכך גם שאני פותח את הדלת,

ניסיתי כמה פעמים לנעול ולפתוח ושמתי לב שהכפתור נעילה של הדלת זז במילימטרים כאילו הוא תקוע מעט(אבל מגיב וגם עושה רעש של נעילה ופתיחה),

הבעיה הזאת לא הטרידה אותי באופן בהול שהייתי צריך ללכת למוסך לכן החלטתי לדחות את הטיפול בבעיה,

אתמול ניגשתי למוסך מורשה של פורד והם רק מהסתכלות חיצונית על הדלת ומעט משחק עם השלט, חרצו את גורל הרכב שלי "צריך להחליף לך ידית + פתיל"

הם נתנו לי הצעת מחיר של בסביבות 1500-1700 שקל על הטיפול הזה

אז בסדר אני יכול לבכות לכם כאן על המחיר המוגזם(או שאולי יש אנשים שיחלקו על הדעה שלי) או שאני יכול לבקש מכם עזרה לגבי מה עושים עם התקלה הזאת? האם יש דרך אחרת מהדרך של המוסך ישר ללכת ולהזמין חליפים? האם יכול להיות שהנזק לא כזה חמור כמו שאנשי המוסך חושבים?

תודה רבה לכל העונים.

פורסם

אני מכיר את הבעייה אבל בדלת האחורית .

מהדלת יוצאת צמת חשמל , עקוב אחריה ובקטע בו היא מתחברת בתקע - שקע , נתק אותה , נקה את המגעים בעזרת ספריי לניקוי מגעים וחבר שוב .

היה לי את זה בשתי הדלתות האחוריות וחשמלאי בחברה שהוא גם ידיד שלי יעץ לי מה לעשות .

שלא יספרו לך סיפורים על החלפת דלת .

עדכן אותנו .

פורסם

אני עם אפס ניסיון בדברים האלה,

אמנם לא מפחד מהתעסקות, אבל אני אשמח לקרוא מדריך לפני זה,

האם אין בעיה לעשות את זה שהמצבר מחובר לרכב?(להתעסק עם החשמל)

פורסם

הלכתי לחשמלאי רכב,

ביקשתי ממנו שינקה את זה,

אבל זה לא עזר, אז כנראה שבכל זאת אצטרך להחליף את החלק הזה;

הדבר האחרון שחסר לי זה להתקע בסופו של דבר עם דלת נעולה ולהזמין פריצה וגם לבצע בסופו של דבר את הטיפול הזה.

נזק על סך 1,500 ש"ח

תודה רבה על העזרה.

פורסם

אין כמו פורד מחירים זולים חבל על הזמן בטח רצו להוסיף נס קפה לחדר ההמתנה וצריך לשלם אז אתה עליתה בגורל .בפוקוס המקוללת שלי זה הפוך 3 לא נפתחים ואחד נפתח.אחרי לחיצה נוספת גם הם נפתחים.למה אתה לא נכנס למתקין הזעקות .הם מתעסקים גם בנעילה מרכזית.

• תוכן חדש...