Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קניתי דייהטסו סיריון 2008, ושמתי לב לרעידות בשני מצבים:

1. כשהרכב עומד וההילוך הוא D, הסל"ד עומד על 500 והרכב רועד. אם מעבירים הילוך ל P או N, הרעידות פוחתות באופן ניכר. כמו כן, אם מדליקים מזגן, הסל"ד עולה ל 800 והרעידות פוסקות. בנוסף, אם מורידים את הרגל מדוושת הבלמים (והרכב מתחיל להזדחל), הרעידות מתחזקות. האם צריך להעלות את הטורים? אם כן, האם זה מבזבז דלק באופן ניכר?

2. כשהרכב נוסע בכ- 80-90 קמ"ש, יש רעידות מסוג אחר. בעוד שבמקרה הראשון התחושה היא שהרעידות באות מהמנוע, וניתן לשמוע רשרוש קל כלשהו (אולי חלק פלסטיק נוקש קלות בחלק אחר), במקרה הזה אין כל רישרוש אך כל הרכב רועד - ויש תחושה של נסיעה בכביש משובש. הרעידות פוסקות מעל ומתחת למהירות הנ"ל.

קראתי שבמקרים דומים יש לבצע איזון גלגלים/כיוון פרונט, אך כיוון פרונט נעשה ע"י החברה ממנה רכשתי. מה יכולות להיות הסיבות, והאם יש קשר בין שני המקרים?

תודה.

פורסם

יש לי גם סיריון 2008.

בקשר לשאהל הראשונה זה מוכר-ככה המוסך אמר לי. אפשר חד פעמי להעלות את הטורים לסביבות ה700 וזה קצת יעזור. אני אעשה את זה בקרוב. בקשר לבעיה השנייה-יכול להיות כיוון פרונט אך יכול להיות גם צמיגים פגומים, לחצי אוויר לא תקינים.

פורסם

עד כמה שהבנתי זה לא כמו באוטו רגיל. בסיריון אפשר פעם אחת להעלות ל700 סלד ונראה לי אי אפשר לשנות יותר. אני לא מומחה גדול אבל זה מה שאמר לי. אולי לא הבנתי אותו הכי טוב.

בקשר לסלד מומלץ-סה"כ בכל המכוניות אאל"ט הסלד הוא על 700-1000 בסרק, תלוי באוטו עצמו.

• תוכן חדש...