Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
mazda3sedan20121024x768.jpg

פה אין בכלל שינוי , לא שם לב לכלום שונה...

ההאצ'בק נראית טוב יותר.

ישנם שינויים -

- זוג מחזירי האור שונים מעט (שמתי לב שבכל המאזדות הנוכחיות בצורה ה"חדשה" על הכביש הם נשברים/מתפרקים)

- הפגוש האחורי כעת כולו צבוע בצבע הרכב לעומת הדגם הנוכחי שחציו התחתון שחור וחציו העליון בצבע הרכב.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

הייתי מוכן ל"התפשר" על האצ'בק 2.0 ידנית.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

וואו אני בשוק!! שינוי של 180 מעלות התרחש פה. :roll:

כל ההבדל שאני רואה פה זה שהצלעות של החישוקים קיבלו זווית חדה יותר.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מאיר יש דימיון אך הורידו דברים שגורמים להרכב להיות מיוחד,למשל המראות,הגריל כרום שהולך לתוך הפנסים,עשו בסוף ממשהו מיוחד לרכב סטנדרטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לדעתי שישדרגו את המנוע ביחד עם הגיר שלהם.

+1

למה כולם מחפשים את השינויי עיצוב הקטנים בעוד כל השאר נשאר זהה מהגרסאות הראשונות שיצאו?

טוף לשמוע שסוף סוף עשו שינוי לגיר המסרס הזה, מקונה רק ששינוי משמעותי ולא משהו שהוא לא מורגש.

פורסם

גרמו לרכב לזהות עליה וכך לא לעלות הילוך נוסף,מה שגורם אחר כך שוב פעם לירידה בהילוך עקב חוסר בכוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא משנה אם השינוי במזדה 3 יהיה עצום או מינורי, אני בחיים לא אתקרב לרכב הזה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

רוב השינויים במאזדה 3 המתוחה (לפחות במה שנמכר בארה"ב) הם מתחת למכסה המנוע. המאזדה משווקת עם טכנולוגיית ה SkyActive שאמורה להביא לחסכון בדלק אבל בצורה שונה מהמתחרים. יש שיפורים גדולים במנועים ותיבות ההילוכים. הגיר האוטומטי, לפי ביקורות שקראתי, מתנהג כמו פלנטארי במהירות נמוכה מ 5 מייל וכמו כפול מצמדים מעל לכך, מה שמבטל את הטלטולים במהירויות נמוכות אבל משפר את צריכת הדלק ומהירות העברת ההילוכים בשאר הזמן.

תצחקו על מאזדה כמה שאתם רוצים, אבל זה יצרן קטן שמביא מכוניות מעוצבות, מהנות לנהיגה ואמינות.

emotion of motion

• תוכן חדש...